Stare de slabiciune si oboseala
Daca nu ai mers, sa mergi la un neurolog bun si la un psiholog! Eu am facut asta si vad ca acum incep sa se amelioreze aceste simptome! Nu in totalitate dar e putin mai bine! Incearca si tu si incearca sa iei calmante din astea naturiste! Ajuta mult! Eu de ex. iau sedativ pc si un complex de vitamine si minerale care sa includa si b-urile!
Sa ma tii la curent daca se schimba ceva!
Sa ma tii la curent daca se schimba ceva!
Am sa pastram legatura..i-au magneziu cu B-urile si acid folic si am sa vad sa incerc si cu niste vit.cu fier am inteles ca trebuie pentru a nu mai simti bataile inimii asa tare..calciu am luat mai fac pauza o luna asa mi s-a spus..in rest vom vedea..
Buna!
De multe ori problemele fizice sunt consecinte ale unor probleme subtile psihologice/spirituale.
Si eu am aceste simptome si tare cred ca sunt o consecinta a lipsei anumitor vitamine, care si aceasta se datoreaza unor socuri/stresuri psihice.
Doar luna aceasta am avut parte de 3 socuri.
A scris cineva ca a facut acupunctura si nu a ajutat. Degeaba lucram cu bioenergia noastra...o canalizam sa inlature blocajele energetice cu diverse terapii(acupunct, yoga, reiki,...) daca avem deficit de vitamine.
Prin urmare pasul urmator va fi ca voi lua un complex de vitamine, sa fac o cura, pt ca pe google nu am reusit sa depistez care vitamina e/sunt pe minus. Aceste simptome apar si la lipsa de magneziu si la lipsa de fier si la lipsa de vitamina D + inca cateva simptome la acestea 3 pe care insa nu le am(la una din ele e si amorteli de maini, la alta mai e si febra,...).
P.S. Daca ai luat multivitamine/multiminerale/...etc de la o firma si nu a ajutat, nu inseamna itotdeauna ca diagnosticul nu e corect.ci in primul rand trebuie incercata alta firma. Nu pot sa dau nume pe forum de cateva care m-au dezamagit pentru ca se considra reclama proasta, imi pare rau.
Inca un lucru IMPORTANT: unele suplimente alimentare au si excipienti care sa le dea gust dulce/culoare. Feriti-va de excipientul numit "aspartam(E 951)". Nu credeam ca il voi gasi si aici. Nu zic poate in suplimente baga ma rar, dar e foarte periculos pentru neuroni, mai exact fatal pentru ei(ma rog mai este bagat si in loc de zahar in UNELE produse dietetice inclusiv unele zaharine).
De multe ori problemele fizice sunt consecinte ale unor probleme subtile psihologice/spirituale.
Si eu am aceste simptome si tare cred ca sunt o consecinta a lipsei anumitor vitamine, care si aceasta se datoreaza unor socuri/stresuri psihice.
Doar luna aceasta am avut parte de 3 socuri.
A scris cineva ca a facut acupunctura si nu a ajutat. Degeaba lucram cu bioenergia noastra...o canalizam sa inlature blocajele energetice cu diverse terapii(acupunct, yoga, reiki,...) daca avem deficit de vitamine.
Prin urmare pasul urmator va fi ca voi lua un complex de vitamine, sa fac o cura, pt ca pe google nu am reusit sa depistez care vitamina e/sunt pe minus. Aceste simptome apar si la lipsa de magneziu si la lipsa de fier si la lipsa de vitamina D + inca cateva simptome la acestea 3 pe care insa nu le am(la una din ele e si amorteli de maini, la alta mai e si febra,...).
P.S. Daca ai luat multivitamine/multiminerale/...etc de la o firma si nu a ajutat, nu inseamna itotdeauna ca diagnosticul nu e corect.ci in primul rand trebuie incercata alta firma. Nu pot sa dau nume pe forum de cateva care m-au dezamagit pentru ca se considra reclama proasta, imi pare rau.
Inca un lucru IMPORTANT: unele suplimente alimentare au si excipienti care sa le dea gust dulce/culoare. Feriti-va de excipientul numit "aspartam(E 951)". Nu credeam ca il voi gasi si aici. Nu zic poate in suplimente baga ma rar, dar e foarte periculos pentru neuroni, mai exact fatal pentru ei(ma rog mai este bagat si in loc de zahar in UNELE produse dietetice inclusiv unele zaharine).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5tahicardie cand mananc sau cand fac efort
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 3puls mare, dureri de cap
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 1dureri de cap groaznice
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 1Durere groaznica de cap
- 0Dureri de cap zilnice
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 0Durere tampla
- 4cornete nazale
- 0Durere de cap cand ma misc
- 1Lipsa de putere si durere in mana
Mai multe informații despre: Durerea de cap Oboseala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: