Dureri de cap ingrozitoare
Buna, ma numesc Mihaela, am 19 ani, in urma cu 2 saptamani m-a durut capul ingrozitor dar am suportat durerea fara sa iau nici o pastila, a doua zi m-a durut din nou dar nu chiar asa rau, de atunci ma doare mereu: ceafa, tamplele, urechile si ochii! Iau si pastile, am luat parasinus, apoi eritromicina, iar acum iau augmentin dar tot simt durerea dar ceva mai slab...va rog frumos sa ma ajutati cu o parere, la control nu am mers, imi este frica de ceea ce imi vor spune :( !as dori sfatul unui medic daca se poate :( !
4 comentarii
La control nu te duci de teama unui raspuns, dar aici astepti raspunsul unui medic, , , ,
Mergi la un neurolog sau medicul de familie si vezi ce ai de facut. Nu mai lua aiurea medicamente, iti poti face mai rau!
De la distanta nu iti va spune nici un medic ce ai, din simplu motiv ca poate fi ceva banal sau serios, dar fara analize/control nu are dreptul sa dea diagnostice. Ca nu-s Mama Omida, sunt medici care pun un posibil diagnostic dupa ce au date concrete. Durerea ta poate fi orice.
Sanatate!
Mergi la un neurolog sau medicul de familie si vezi ce ai de facut. Nu mai lua aiurea medicamente, iti poti face mai rau!
De la distanta nu iti va spune nici un medic ce ai, din simplu motiv ca poate fi ceva banal sau serios, dar fara analize/control nu are dreptul sa dea diagnostice. Ca nu-s Mama Omida, sunt medici care pun un posibil diagnostic dupa ce au date concrete. Durerea ta poate fi orice.
Sanatate!
citeste mai cu atentie, nu am zis ca vreau rezultatul analizelor pe care nu le-am facut, am zis ca vreau o parere si eventual "sfatul"unui medic !multumesc !
Ai inteles ce voiam sa spun si tu stii ca asa e de facut ca sa stii ce ai si ce e de facut. Nu cred ca te-ar linisti daca ti-ar spune medicul de aici ca ai o migrena din cauze infectioase.
Numai Bine!
Numai Bine!
parere:
1. bila lenesa.dar, NU zici si ce alte simptome ai:
2. un control la stomatolog...
din cauza unei pungulite cu puroi, am patit idem si la fel cu dureri groaznice de cap.
sanatate
1. bila lenesa.dar, NU zici si ce alte simptome ai:
2. un control la stomatolog...
din cauza unei pungulite cu puroi, am patit idem si la fel cu dureri groaznice de cap.
sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 4durere de cap
- 5dureri de cap dupa somn
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 1Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 6Cap, ochi, torace
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 0durere de cap cu ameteli
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 1Dureri constante de cap
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 5Medicament pt durere de cap.
- 0dureri de cap si heoragiinazale
- 2Durere de cap
- 4dureri frecvente de cap
- 0Stare de rau zilnica
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: