am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene

21-02-2009
Ilikid
Nu este medic/terapeut
Ilikid
am dureri de cap de multa vreme, de cativa ani si doctorii miau spus ca sar putea sa am migrene. in ultimul timp se pare ca am pierderi de memorie. uit ce am facut cu ceva vreme in urma, sau ma gandesc la o anumita zi si nu imi aduc aminte decat un lucru din acea zi, desi lumea imi zice ca am facut si alte lucruri in zilele respective. nu am avut niciodata aceasta problema, dar se pare ca in ultimul timp cam uit si problema e ca nu imi mai aduc aminte deloc ceea ce am facut cu o sap, 2, o luna, 2 in urma. si nu mai pot sa ma concentrez deloc. ma doare capul si mai ales fruntea ( din aceasta cauza miam si facut un tic destul de urat, ma incrunt dinc auza durerii ). este destul de neplacut, nu foarte dureros, depinde de situatii. si nu numai ca nu ma pot concentra, dar nici nu pot sa gandesc, trebuie sa stau cateva clipe ca sa ma gandesc la ceea ce voiam sa spun. iar inainte nu aveam probleme de acest gen. oare ce se inatmpla ?
6 comentarii
0
21-02-2009, ora 01:46
Ilikid
Nu este medic/terapeut
Ilikid
mentionez ca am 19 ani, peste 3 luni fac 20
0
21-02-2009, ora 13:00
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
draga ilikid, si eu am migrene, dureri de cap de simt ca inebunesc, imi trec numai cu plicuri de aulin, dar de un timp am observat ca nu mai am memoria asa de buna, mi-a scazut capacitatea de concentrare, ma incrunt si cand incerc sa-mi amintesc ceva, mi s-a recomandat Ginseng de la farmacia naturista dar inca nu am luat fiindca vreau sa ma documentez.
0
21-02-2009, ora 15:59
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Buna ziua, la mandoua! :)
Demulte ori, aceste migrene inexplicabile au cauze hormonale. Si eu am avut aceleasi probleme de pe la 20 de ani. S-au atenuat pe la 28 si au cam disparut dupa prima sarcina.:)
Imi trecea cu fasconal. Depinde ce tensiune ai? Si mai ales ce tensiune cerebrala ai?
Analiza sangelui ti-ai facut? Daca ai o lipsa de fier, cam tot asa se manifesta! Nu incerca, insa sa iei suplimente pe baza de fier, fara indicatii medicale si dozaj ( in doze necontrolate, chiar si mici) poate fi letal.
Incearca - asta dupa ce-ti faci analiza sangelui, cu niste suc de sfecla: il gasesti si gata preparat la cei de la Biotta, cauta pe net (la www.biosens.ro) Trebuie combinat orice aport suplimentar de fier cu vit. C! Adica cu niste suc sau fructe de portocale, rodii etc.
sanatate!
0
21-02-2009, ora 16:05
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
eu sufar de hipotiroidism si i-au hormoni(euthyrox100)e posibil sa aiba vreo legatura?lipsa de fier am avut doar in timpul sarcinii acum patru ani
0
22-02-2009, ora 17:13
Ilikid
Nu este medic/terapeut
Ilikid
buna ! va multumesc pt raspuns. pe mine mai degraba ma ingrijoreaza aceste pierderi de memorie si faptul ca nu ma mai pot concentra, imi este greu sa gandesc in ultimul timp ca sa zic mai clar, nu stiu de ce. din noiembrie - decembrie de maxim 4-5ori am adormit de la ora 11 seara, in rest numai de la 3 noaptea adorm si nu stiu de ce, stau in pat si degeaba, nu pot adormi. am icnerkt si calamnte, si ceaiurei, dar nu pot.
0
08-04-2011, ora 13:03
Dr Dok
Nu este medic/terapeut
Dr Dok
Poate fi vorba si de o problema de ordin psihic, poate un eveniment din trecut, o tragedie, sunt fapte ce pot influenta starea de sanatate.
Chiar si consumul in exces al unor calmante, somnifere pot induce astfel de stari... Poate ai consumat diverse pastile de slabit?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Consumul de vin roșu ar putea preveni pierderile de memorie
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  •