de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
buna ziua, de ceva timp ma doare capul (ma durea si inainte la schimbari de vreme sau cand eram obosita) dar acum a inceput sa-mi curga sange pe nas, nu ma pot concentra.stiti cumva ce ar puta fii?
va multumesc
va multumesc
2 comentarii
cel mai bine ar fi sa consulti medicul de fam si sa-i spui problema ta.alta solutie nu ai...el stie unde tre sa te indrume si ce e mai bine pt tine...succec
buna...am si eu o problema...pana acum 2 luni de zile am luat pilula de urgenta de mai multe ori dar nu stiu de ce pentru k o singura data am luato normal in urma unui contact sexual neprotejat iar restu pt ca se rupea prez...mie luna asta trebuia sa imi vina ciclul pe 2 si a intarziat si a venit pe 6 si a tinut normal(5 zile).de cateva zile am greturi, ma doare burta si mi se par sanii mai mari si ma doare si din cand cand spatele.sa fie toate acestea din cauza pilulei de a doua zi, pt ca am auzit ca nu e buna pt organizm.si de 2-3 zile am niste secretii vaginale foarte dese...pur si simplu simt cum curge..trebuie sa mai mentionez ca in prima zi dupa ciclu am facut sex neprot cu prietenu dar am folosit metoda coitului intrerupt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 3hemoragie nazala si raceala
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 3Dureri de cap
- 19Frunte si tample umflate
- 3dureri de cap
- 8Dureri de cap, inima!
- 0migrene de 3 ani
- 2durere de cap de cateva zile
- 0dureri de cap si ameteli
- 0furnicaturi dupa cap
- 0dureri ca un fel de presiune
- 1Sange in mod constant prezent in mucus
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 1Dureri de cap
- 1Dureri de cap
- 0Durere de cap in partea dreapta.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Hemoragia nazala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: