Probleme cu vitaminele?
Bună ziua,
Soțul meu în vârstă de 30 de ani are următoarele probleme: aseară se simțea rău, nu își mai simțea corpul (dacă se atingea, nu simțea nimic, dar fără furnicături), tremur al corpului, stare de slăbiciune extremă, puțin frison, într-o oră a urinat cred că de 7 ori și foarte mult cantitativ, deși nu a băut multe lichide, i se încețoșase vederea. După ce administrează vitamine și minerale i se mai remediază problema, dar pentru scurt timp, însă aseară i-a fost mai rău decât de obicei. I s-a mai întâmplat așa o singură dată, când a mâncat niște mici cred că alterați.
Țin să menționez că ia de capul lui calciu și magneziu din acela efervescent. Ce credeți că ar putea fi? Mulțumesc mult!
Soțul meu în vârstă de 30 de ani are următoarele probleme: aseară se simțea rău, nu își mai simțea corpul (dacă se atingea, nu simțea nimic, dar fără furnicături), tremur al corpului, stare de slăbiciune extremă, puțin frison, într-o oră a urinat cred că de 7 ori și foarte mult cantitativ, deși nu a băut multe lichide, i se încețoșase vederea. După ce administrează vitamine și minerale i se mai remediază problema, dar pentru scurt timp, însă aseară i-a fost mai rău decât de obicei. I s-a mai întâmplat așa o singură dată, când a mâncat niște mici cred că alterați.
Țin să menționez că ia de capul lui calciu și magneziu din acela efervescent. Ce credeți că ar putea fi? Mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva foarte ciudat
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 4Stari de rau la ovulatie?
- 2Toti imi spun ca sunt bine, dar eu ma simt din ce in ce mai rau
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 1Stare de rau generala
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 1Stare generala rea
- 2imi vine rau in autobuz
- 0mancarime anala, stare de rau
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 6senzatie ciudata dupa ce mananc sau beau ceva
- 2Stare de rau progresiva
- 1Stare de rau generala
- 5Stare generala de rau de vreo 2 luni
- 2Ajutor! Mă simt foarte rau nu stiu ce sa mai fac !
Mai multe informații despre: starea de rau cele mai frecvente carente de vitamine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: