Bebelus Nu ia in greutate
Buna ziua!V-as multumi din suflet daca mi-ati raspunde si mie la o intrebare:Am un baietel de 9 luni pe care l-am nascut de 3260g, acum are 8300g, pediatra lui mi-a spus ca a luat prea putin in greutate in ultimele 2luni(doar 300 g)ar trebui sa ma ingrijorez?Nu are pofta de mancare, saliveaza mult(am zis ca-i posibil sa se datoreze dintisorilor, salivarea)si è foarte cald!E posibil sa fie si din aceste cauze neluarea in greutate sau ar putea fi alta cauza?Va multumesc!
3 comentarii
Sant foarte putine datele pe care le furnizati; daca in prima luna a crescut in greutate cu 800 gr., acum la 9 luni se afla pe acelasi culoar de crestere in greutate, deci dezvoltarea ponderala este corecta.Dar totdeauna greutatea se coreleaza cu talia si varsta.Eu va sugerez sa va adresati unui medic pediatru pentru o evaluare corecta.Succes!
Buna ziua..
Nu trebuie sa va ingrijorati de greutatea copilului dumneavostra, are 8300g(750g/luna in primele 4 luni, 500g/luna in urmatoarele 4 luni, apoi cate 250g/luna in ultimile 4 luni), deci ar fi trebuit sa aiba 8500g..Diminuarea apetitului poate avea cauze multiple, inclusiv eruptia dentara, caldura excesiva a mediului ambiant..Copii, ca si adultii pot avea zile in care sa manance mai bine si zile in care sa manance mai putin..Trebuie doar urmarita starea generala a copilului si sa va adresati unui medic daca persista aceasta inapetenta.
O zi linistita!
Nu trebuie sa va ingrijorati de greutatea copilului dumneavostra, are 8300g(750g/luna in primele 4 luni, 500g/luna in urmatoarele 4 luni, apoi cate 250g/luna in ultimile 4 luni), deci ar fi trebuit sa aiba 8500g..Diminuarea apetitului poate avea cauze multiple, inclusiv eruptia dentara, caldura excesiva a mediului ambiant..Copii, ca si adultii pot avea zile in care sa manance mai bine si zile in care sa manance mai putin..Trebuie doar urmarita starea generala a copilului si sa va adresati unui medic daca persista aceasta inapetenta.
O zi linistita!
am un baietel de 3 luni. are 5560 g si 62 cm(la nastere a avut 3360).nu vrea sa mai manance niciun fel de lapte.(am inceput la 6 saptamani cu humana, dupa topfer si acum am luat hipp). medicul ne a spus sa ii dam un supliment de fier..este recomandat?? ii pot da si fier si infant formula de la calivita??
multumesc
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 1crestere in greutate bebelus o luna
- 51greutatea bebelusului
- 3luare in greutate la 3 luni
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg