Greutate bebelus

Bună ziua! Am o fetiță de 3 luni jumate născută cu 3.650gr si 52 cm, acum are 68 cm si 8.300gr. E ok sau e cam grăsuță? Alimentare mixtă adică sân și lapte praf. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
7 comentarii

In primele 4 luni sugarii adaugă~3 kg la greutatea de la naștere. Talia se măsoară pe pediometru(+16 cm mi se pare cam mult). Pediatru va preciza mai bine situația, din 3 in3 luni o analiză de etapă este necesară ! Succes !

Din 2 in 2 luni mergem la pediatru, eu am zis ca are aproximativ 68 dupa masura de la hainute, posibil sa fie mai putini cm. La ultimul control medicul pediatru a spus ca este ok. Eu pt greutate imi faceam griji. E cam mancacioasa dar nu cred ca mananca exagerat de mult. Poate fi alimentatia mixta o cauza ca ea in greutate mai mult?

Buna ziua
Da, fetita are, conform curbelor internationale de crestere, un plus in greutate de 1, 3 kg si in lungime 4 cm, fata de valorile maxime, pt varsta ei. Sanatate !
Da, fetita are, conform curbelor internationale de crestere, un plus in greutate de 1, 3 kg si in lungime 4 cm, fata de valorile maxime, pt varsta ei. Sanatate !

Ar trebuii să imi fac griji sau ce as putea face pe viitor? Mentionez ca e primul copil. Era mai mare in evolutie inca din timpul sarcinii

Incercati sa ramaneti doar pe laptele de mama. Daca se mentine trendul acesta de crestere in greutate si dupa 7 luni adresati-va medicului pt investigatii.

Buna ziua am un baietel de 11 luni sa născut cu o greutate de 2900 kg acum are 8000kg alaptat la san este foarte iute nu sta nici un minut intr-un loc e foarte activ nu are nici un semn ca ar avea ceva.. ce as putea face sa fie mai grăsuț mi se pare ca e cam slăbuț? De mâncat mananca bine..iaurt fructe carne ou (gălbenuș) ficat legume nu se prinde de el pe cât mananca

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 13greutatea copilului de sase luni
- 4greutatea la 4 luni
- 17Bebeluș care papa greu
- 2Greutate bebe 6 luni 2 saptamani
- 3Copil de 9 luni foarte gras
- 11Greutate bebe 8 luni
- 2Greutate bebelus 7 luni
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 1Bebelușul meu este obez?
- 2Bebelus 9 luni
- 0Greutatea bebelusului
- 3Alimentația bebelușului
- 0Bebe 7 luni nu ia in greutate
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 1Fetita 8 luni nu ia in greutate
- 0Greutate la 7 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: