stafilococ auriu

Buna ziua!
Copilului meu in varsta de 3 ani si 7 luni, la analizele efectuate pentru o amigdalita pultacee cu 3 zile de febra 39 i-a iesit la hemocultura stafilococ auriu. A primit tratament cu Fortul 10 zile si netromycina 4 zile (in combinatie ambele, 6 zile cu Fortul si 4 zile cele 2 antibiotice combinate). Ieri a terminat tratamentul si e bine. La ce sa ma astept de la acest stafilococ auriu? Am inteles ca exista un tratament cu bacteriofagi. Imi puteti da detalii despre acest tratament si de unde se procura? Eu am inteles de pe forumuri ca se face in Georgia. Se trimit acolo analize, sange, alte probe? A fost suficient tratamentul? Sunt cu atat mai ingrijorata cu cat mama mea a suferit o operatie de protezare la genunchi acum 3 luni si mi-e groaza sa ma gandesc ca ar putea lua acest stafilococ de la cel mic. Ce riscuri sunt pentru mama?
Va multumesc din suflet!
Roxana Pistea
Copilului meu in varsta de 3 ani si 7 luni, la analizele efectuate pentru o amigdalita pultacee cu 3 zile de febra 39 i-a iesit la hemocultura stafilococ auriu. A primit tratament cu Fortul 10 zile si netromycina 4 zile (in combinatie ambele, 6 zile cu Fortul si 4 zile cele 2 antibiotice combinate). Ieri a terminat tratamentul si e bine. La ce sa ma astept de la acest stafilococ auriu? Am inteles ca exista un tratament cu bacteriofagi. Imi puteti da detalii despre acest tratament si de unde se procura? Eu am inteles de pe forumuri ca se face in Georgia. Se trimit acolo analize, sange, alte probe? A fost suficient tratamentul? Sunt cu atat mai ingrijorata cu cat mama mea a suferit o operatie de protezare la genunchi acum 3 luni si mi-e groaza sa ma gandesc ca ar putea lua acest stafilococ de la cel mic. Ce riscuri sunt pentru mama?
Va multumesc din suflet!
Roxana Pistea
4 comentarii

Din greseala am scris Fortul, dar antibioticul se numeste Fortum

Buna ziua, si copilului meu i/a iesit la examenul secretiilor nazale stafilococul auriu si as vrea sa stiu daca acesta este cauza rinitelor frecvente pe care le/a avut in sezonul rece si daca trebuie neaparat tratament cu antibiotic.va multumesc

Buna seara. Am stafilococul auriu de un an. M au consultat doi medici din Valcea fara nici un rezultat. Am luat zinat, ciprolen, klacid, ACC. Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperata. Va rog sa ma ajutati!Multumesc.

unde pot gasi bacteriofag pentru stafilococ auriu prezent in sputa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 3imunitate slabita
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 3Stafilococul auriu depistat la varsta de 9 ani
- 5De un an ma confrunt cu o problema dermatologica si am fost diagnosticata cu stafilococ auriu
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 4stafilococ auriu - imunitate scazuta
- 0stafilococul auriu
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 2Pt d-l Doctor Flueraru-- stafilococ auriu
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 3infectie ORL repetata - cu stafilococ auriu
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 0Stafilococ auriu la spermocultura
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: