Sange in sputa si secretia nazala uneori
Acesta poate proveni de la o infectie nas-gat-urechi cu stafilococ auriu? Ce altceva ar putea fi?
5 comentarii
sangele in sputa !!! este un simptom grav.fiindca sputa vine dintrahee, bronhii sau plamani. Se intampla la fumatori dar poate fi si semn de TBC sau alta patologie grava pulmonara.
Cat despre secretii nazale care pot fi cu sange...este posibila o sinuzita...sau la fel daca esti fumatoare(fapt ce consuma enorm vit.C si face vasele mai fragile). Trebue sa faci R-x..pulmonara si SAF(sinusurile fetii) daca nu ese nimic grav..o cura cu vitamina ce. Fumezi?
Cat despre secretii nazale care pot fi cu sange...este posibila o sinuzita...sau la fel daca esti fumatoare(fapt ce consuma enorm vit.C si face vasele mai fragile). Trebue sa faci R-x..pulmonara si SAF(sinusurile fetii) daca nu ese nimic grav..o cura cu vitamina ce. Fumezi?
Nu fumez.Se poate sa fi facut sinuzita de la o infectie dentara?
Da, dela masele de sus.la care radacina ajunge in sinusul maxilar!
La Radiografia .SAF...o sa arate!
La Radiografia .SAF...o sa arate!
si eu sunt racita, iar de 3 zile iau eurespal, deoarece nu pot expectora.avand nasul infundat, mi-am pus picaturi, dar dimineata am reusit sa scuip...doar ca sputa era rosiatica si in nas aveam mucozitati tari, tot cu sange...ma ustura ingrozitor in gat...dar in sfarsit, am reusit sa expectorez dupa ce am luat eurespal...am motive de ingrijorare?nu fumez..iar la plamani am facut control cam cu o luna in urma si nu am nimic.multumesc
trebue sa mai faci inhalatiii + gargar + spalaturi nazale !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 4Stafilococ auriu si sarcina
- 3sistem imunitar slabit
- 3imunitate slabita
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 1stafilococul auriu
- 1Stafilococul Auriu
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 2sex oral, stafilococul auriu