staphylococ auriu
buna ziua!am o fetita de 4 ani jumate, de curand i-am facut analizele in care am depistat staphylococ auriu la exudatul nazal, Pe analize este trecut ca nu trebuie administrat antibiotic, m-am informat ca de la staphylococium ch 9 este indicat pt acest staphyilococ auriu, sunt reactii adverse la acest medicament!cat timp se da si cate pastilute?are 14kg
3 comentarii
Buna seara! Nu v as recomanda sa i neglijati infectia copilului, da nici sa apelati imediat la antibiotice! Este minora si ar trebui sa decida ea ce face cu corpul ei, cand este in stare, nu la varsta asta frageda. Totusi, asta nu inseamna ca nu o puteti trata. Discutati cu medicul pediatru/generalistul, doctorul de familie si spune-ti ca vrei sa o tineti cateva zile in concediu medical acasa pentru a nu raspandi infectia. Cere-ti sa va prescrie niste injectii cu vitamina B3 care se pare ca ar sustine sistemul imunitar in distrugerea stafilococilor, in special in cazul celui auriu.
Injectiile i le puteti face la domiciuliu. Cautati o firma de asistenta medicala care lucreaza cu CNAS ce va poate asigura serviciile medicale la nevoie. Va trebuie aprobarea medicului de familie. Copilul este asigurat fiind scolar si minor. Asistentul/a va veni acasa si ii va injecta vitamina care i va fi leac. Se vor vedea diferentele dupa.
Injectiile i le puteti face la domiciuliu. Cautati o firma de asistenta medicala care lucreaza cu CNAS ce va poate asigura serviciile medicale la nevoie. Va trebuie aprobarea medicului de familie. Copilul este asigurat fiind scolar si minor. Asistentul/a va veni acasa si ii va injecta vitamina care i va fi leac. Se vor vedea diferentele dupa.
Spalaturile nazale sunt foarte importante, de asemenea, daca spuneti ca i ati depistat bacteria in nas.
Noi am scapat cu Bactroban nazal!! 7 zile de doua ori pe zi cate un bob de mazare!! in nasuc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stafilococ alfa hemolitic
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 3stafilococ auriu
- 5Otita seroasa cronica, stafilococ auriu
- 3Stafilococul auriu mi-a distrus dintii!
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 8stafilococ auriu furuncule
- 0stafilococul auriu
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 1stafilococ aureus
- 0Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 2Va rog ajutati-ma! stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: