staphylococ auriu
buna ziua!am o fetita de 4 ani jumate, de curand i-am facut analizele in care am depistat staphylococ auriu la exudatul nazal, Pe analize este trecut ca nu trebuie administrat antibiotic, m-am informat ca de la staphylococium ch 9 este indicat pt acest staphyilococ auriu, sunt reactii adverse la acest medicament!cat timp se da si cate pastilute?are 14kg
3 comentarii
Buna seara! Nu v as recomanda sa i neglijati infectia copilului, da nici sa apelati imediat la antibiotice! Este minora si ar trebui sa decida ea ce face cu corpul ei, cand este in stare, nu la varsta asta frageda. Totusi, asta nu inseamna ca nu o puteti trata. Discutati cu medicul pediatru/generalistul, doctorul de familie si spune-ti ca vrei sa o tineti cateva zile in concediu medical acasa pentru a nu raspandi infectia. Cere-ti sa va prescrie niste injectii cu vitamina B3 care se pare ca ar sustine sistemul imunitar in distrugerea stafilococilor, in special in cazul celui auriu.
Injectiile i le puteti face la domiciuliu. Cautati o firma de asistenta medicala care lucreaza cu CNAS ce va poate asigura serviciile medicale la nevoie. Va trebuie aprobarea medicului de familie. Copilul este asigurat fiind scolar si minor. Asistentul/a va veni acasa si ii va injecta vitamina care i va fi leac. Se vor vedea diferentele dupa.
Injectiile i le puteti face la domiciuliu. Cautati o firma de asistenta medicala care lucreaza cu CNAS ce va poate asigura serviciile medicale la nevoie. Va trebuie aprobarea medicului de familie. Copilul este asigurat fiind scolar si minor. Asistentul/a va veni acasa si ii va injecta vitamina care i va fi leac. Se vor vedea diferentele dupa.
Spalaturile nazale sunt foarte importante, de asemenea, daca spuneti ca i ati depistat bacteria in nas.
Noi am scapat cu Bactroban nazal!! 7 zile de doua ori pe zi cate un bob de mazare!! in nasuc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 2Stafilococ auriu sau ciuperca?
- 4Stafilococ auriu si sarcina
- 2sunt insarcinata si am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 5Infectie oculara cu stafilococ auriu
- 1STAFILOCOC AURIU
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 4stafilococ auriu - imunitate scazuta
- 5am facut osteomelita subacuta
- 0stafilococul auriu
- 1Stafilococul Auriu
- 0infectie urinara cu stafilococ auriu
- 8stafilococ auriu furuncule
- 5Stafilococ auriu
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 1Stafilococ auriu?
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: