Sport dupa operatie
Buna seara.
Am 3 luni si jumatate de cand m-am operat de hernie ombilicala, vindecata fara plasa. Prezint si un diastazis abdominal destul de proeminent dar fara suspiciuni de hernie a liniei albe la ecografia din 'naintea operatiei.
Vreau sa ma intorc la activitati fizice.
De inceput as putea practica inotul fara a risca posibilitatea unei recidive la hernia vindecata ? sau fara a risca aparitia unei hernii de linie alba in zona diastazisului ?
Multumesc frumos.
Am 3 luni si jumatate de cand m-am operat de hernie ombilicala, vindecata fara plasa. Prezint si un diastazis abdominal destul de proeminent dar fara suspiciuni de hernie a liniei albe la ecografia din 'naintea operatiei.
Vreau sa ma intorc la activitati fizice.
De inceput as putea practica inotul fara a risca posibilitatea unei recidive la hernia vindecata ? sau fara a risca aparitia unei hernii de linie alba in zona diastazisului ?
Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna ziua.
Sigur ca e mai prudent sa nu fortati musculatura abdominala, inca 3 luni de zile.
Inot puteti face, de principiu.
Sigur ca e mai prudent sa nu fortati musculatura abdominala, inca 3 luni de zile.
Inot puteti face, de principiu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 5Hernie inghinală operată
- 0Recomandare chirurg Oradea
- 0Hernie ombilicala
- 2Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 5Mersul la sala după Operație de hernie inghinala.
- 7Hernie inghinala stânga.
- 1Reluare viata sexuala dupa o operatie de hernie ombilicala clasica fara plasa
- 5Operatie de hernie ombilicala.
- 3Umflatura testicol dupa operatie
- 2Operatie hernie inghinala
- 11Restrictii post operator hernie inghinala
- 3Hernie inghinală partea dreaptă operată
- 4Hernie inghinala și prostatita
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
Mai multe informații despre: Hernia ombilicala dupa operatia de hernie sport dupa operatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: