sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
sotul meu se plinge tot timpul ca se simte, , ca dupa ce bei" iar doctorii dau din umeri; la RMN i-a, , iesit" o mica atrofie corticala care dupa spusele acelorasi dr.nu explica comportamentul sau[ceva gen alzheimer}.are 58 ani, e cam agresiv, stau la tara si nu pot sa-l deplasez;nu sunt multumita de diagnostic, de evolutie, toti se dau mari fara sa-ti explice nimic, fara macar sa -ti spuna ce e bine de facut:le invat pe pielea mea, experienta o capat zi de zi si-mi este destul de greu.ce ar putea sa mai fie?
7 comentarii
In Medias nu am gasit din pacate, in Sibiu daca puteti ajunge puteti alege unul din aceste 2 cabinete http://www.romedic.ro/cabinete/Homeopatie/Sibiu/
multumesc, o sa incerc mai tirziu, acum net-ul imi functioneza cu pauze.o sa revin
V-as recomanda un medic neurolog, cum ar fi domnul profesor Carciumaru din Constanta, e cam departe, dar merita.De ce nu e transportabil?Ar putea fi un inceput de Alzheimer, sper sa ma insel.Ar merge si un CT.Trebuie mers intr-un centru universitar si facute examinari aprofindate.
Domne nu mai recomanda medici, sunt medici destul si in orasul individului, gandeste si tu putin, se descurca el.
tocmai ca medicii dragutii de ei ne trimit de la unul la altul, sunt superficiali.nedescoperite la timp si netratate corespunzator organismul lui a cedat si as dori cel putin sa-i usurez durerea.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 5Alzheimer sau sunt eu paranoica?
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 3ameteala si vedere incetosata
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 11Anemie feripriva
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 5Amețeală continua
- 4Rinita cronica?
- 31Ameteala delunga durata
Mai multe informații despre: Alzheimer Ameteala atrofia corticala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: