Ameteala puternica...
Patru zile, poate mai mult, am stat cu aerul conditionat fix deasupra capului meu. Eram in autocar si singurul loc pe care puteam sa stau, era la geam. Inclusiv seara cand era foarte frig, soferul baga aer conditionat ce venea de deasupra capului meu si aer cald de jos. Iar de atunci, am momente cand imi fuge imaginea de sub ochii, sau mai rau, ma apuca o ameteala de...uneori vad si triplu. Si inca un lucru care ma deranjeaza foarte rau, imi vajaie capu' tot timpu'...e ca si cum cineva amesteca cu lingurita cafeaua, dar in loc de cana cu cafea, e capu' meu...
A patit cineva ceva? Ori...macar asemator?
A patit cineva ceva? Ori...macar asemator?
4 comentarii
Sau macar, ce as putea face? Am crezut ca o sa-mi treaca dar...e din ce in ce mai rau...
Cristina,
ti-am trimis un mesaj privat.
O seara linistita sa ai!
ti-am trimis un mesaj privat.
O seara linistita sa ai!
Cristina_93, cred ca ai facut o sinuzita.
Ar trebui sa iti faci un exudat nazal cu antibiograma. La antibiograma iti va spune cu ce antibiotic sa te tratezi, adica la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Mergi mai bine la spital sa te vada un doctor ORL. Nu e bine ca ti-a afectat vederea. Poate este ceva la ureche.
Daca zice ca este sinuzita si iti da antibiotice, mergi si fa-ti mai intai un exudat nazal cu antibiograma.
Daca incepi tratamentul, nu mai poti sa faci exudatul. Va trebui sa astepti sa treaca 10-12 zile de la ultima pastila luata, altfel iti iese rezultatul fals negativ.
Ar trebui sa iti faci un exudat nazal cu antibiograma. La antibiograma iti va spune cu ce antibiotic sa te tratezi, adica la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Mergi mai bine la spital sa te vada un doctor ORL. Nu e bine ca ti-a afectat vederea. Poate este ceva la ureche.
Daca zice ca este sinuzita si iti da antibiotice, mergi si fa-ti mai intai un exudat nazal cu antibiograma.
Daca incepi tratamentul, nu mai poti sa faci exudatul. Va trebui sa astepti sa treaca 10-12 zile de la ultima pastila luata, altfel iti iese rezultatul fals negativ.
Va multumesc mult pentru pareri...o sa va urmez sfaturiile, atat lui "sebesul de jos" cat si tie tema. Multumesc inca o data :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 10ameteli - cum scap?
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 3ameteala ca un vartej
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 4ameteala puternica
- 4Ce poate fi ?
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 5Ameteli si atacuri de panica
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: