mediu toxic... pentru fat

12-08-2009
lylylec
Nu este medic/terapeut
lylylec
Sunt insarcinata in 24 de saptamani, am renovat apartamentul si am lacuit parchetul din sufragerie si dormitor. In apartament este un miros oarecum puternic de lac pentru parchet. Eu si sotul meu stam intr-un dormitor in care a intrat miros toxic de lac, dar este abia sesizabil. Imi puteti spune care sunt riscurile la care ma expun stand intr-un mediu toxic pentru fat? As vrea sa pot face ceva sa nu fie asa, dar nu am de ales.
Va multumesc.
5 comentarii
0
12-08-2009, ora 18:11
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Puteti merge la un medic homeopat care va poate da un antidot pt. efectul lacului.
Puteti fabrica singura sau cu ajutorul medicului un remediu homeopat din lacul folosit !
0
12-08-2009, ora 19:32
lylylec
Nu este medic/terapeut
lylylec
si cum se fabrica acel remediu?
0
12-08-2009, ora 20:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Vai de mine, cum poti spune unei femei insarcinate sa-si fabrice singura un remediu homeopat din lac de parchet???????????????????? Unde s-a mai vazut terapie homeopata din lacuri sau vopsele de parchet??? Lylylec, vezi ca pe forumuri sunt fel de fel de persoane, nu te apuca de prostii dupa orice sfat neavizat!!!!! Lasa toata ziua geamul deschis sau dormi doua saptamani la mama, sora ta sau o ruda pana se vor evapora complet vaporii toxici din lac.
0
12-08-2009, ora 21:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna doctor Balcan: bineintele ca pot sa spun asa ceva, caci spun in cunostinta de cauza. Daca nu stiti cum functioneaza homeopatia va puteti informa.
Majoritatea remediilor homeopate se fabrica din toxine, medicamente, otravuri si vindeca exact aceleasi lucruri pe care le produc aceasta date unei vietati. Si medicina aplica acelasi principiu la vaccine de fapt.
(dar din pacate le adauga mercur si alte toxine)
Deci daca ai intoxicatie cu zinc iei zinc homeopat.
Daca ai intoxicatie cu mercur iei mercur homeopat.
S.a.m.d, desi nu in absolut toate cazurile este asa caci multe substante sunt schimbate dupa ce intra in corp si de multe ori este nevoie de alte antidoate care nu mai au deaface cu substanta initiala.

Cand sti toxina de la care provine o boala sau anumite simptome, de ex. un medicament dat gresit sau lacul cu pricina de mai sus nimic mai evident si mai simplu de a fabrica un remediu homeopat care va antidota simptomele produse de ea mai inainte.

La o intoxicatie cu antibiotice prescrise de doctori se poate face un remediu homeopat din acele pastile
care antidoteaza efectul dat.

Aici se poate vedea o lista cu remedii homeopate de la unul din producatorii de remedii homeopate din Austria, remediile sunt facute din bacterii, toxine, metale, medicamente, lacuri si vopsele, substante radioactive, vaccine, etc. Aceste remedii au insa efectul opus substantelor in doze materiale !

Lylyec: medicina clasica si cei mai multi medici care o aplica nu stiu cum functioneaza homeopatia si este firesc sa li se para o vrajitorie sau cuidat ceea ce aud despre homeopatie, nu trebuie sa te miri de asta.
Sa intrebi un doctor care nu a studiat si aplicat homeopatia despre ea este ca si cum ai intreba un zidar cum se fabrica circuitele integrate, este pur si simplu profesia gresita.
Exista insa medici clasici care au incercat homeopatia si s-au convins de ea si o aplica paralel cu specialitatea lor.

As dori sa vad insa ce medicamente si ce sfat ar avea un doctor pt. tine in acest caz si cu ce efect !!!!

Exista insa si remedii gata facute care sunt in stare sa antidoteze efectul la astfel de lacuri care au toluen si alte toxine.

Pt. asta consulta un medic homeopat dupa cum ti.am zis.

Cum functioneaza si cum se fac remediile homeopate scrie in linkul cu adrese despre homepatie pus de mine aici in forum.

Succes.
0
13-08-2009, ora 16:05
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Remediile homeopate sunt substante diluate si dinamizate prescrise dupa legea similitudinii in doze de obicei infinitezimale, dar sunt preparate EXCLUSIV de persoane avizate...in niciun caz in apartament de unul singur ca risti sa-ti faci o doza/dilutie LETALA!

In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiul fizic în cursul sarcinii – benefic pentru mamă și bebeluș
  • Obezitatea poate fi „transmisă” de la mamă la făt
  • Risc crescut de complicații la gravidele cu astm
  • Un model matematic poate determina cantitatea de bisfenol A care ajunge la făt în urma expunerii materne
  • Exercițiile fizice intense, sauna și băile fierbinți la femeile însărcinate
  • Valorile mari ale tensiunii arteriale înainte de a rămâne însărcinată ar putea crește riscul de avort
  • Sarcina cu risc
  •