Ce sanse sunt sa am o sarcina normala?
Am 27 ani si un diagnostic de uter fibromatos.Medicul endocrinolog si ginecolog se ocupa de mine, dar am deja un an si nu am scapat de micii fibromi ce impanzesc uterul.Am reusit ttotusi sa slabesc datorita dietei.Dupa ce ma voi insanatosi, voi mai avea o sarcina normala?cat mai dureaza insanatosirea ca medicii nu stiu.Ma voi face bine vreodata ca ma tot indoapa cu pastile, dar nu se vad rezultatele?mi-e tare frica ca voi avea un copil anormal, primul are 5 ani si e foarte sanatos.Am un singur copil, adica o singura sarcina.Multumesc.
5 comentarii
Buna Oana! Trebuie sa fii optimista in privinta bolii, iar in legatura cu o viitoare sarcina, nici sa nu-ti treaca prin cap sa gandesti rau(raul atrage rau, iar binele, gandurile bune atrag binele). Sa te rogi si Dumnezeu are grija sa fie bine. Multa sanatate iti doresc si sa ne dai vesti bune!
Multumesc pentru incurajari, dar credeam ca e mai bine sa fii pregatit pentru orice, sunt o pesimista deoarece am mereu parte de surprize placute.Nu e mai bine sa previi decat sa combati?Vad ca toti cei care gandesc optimist ridica prea sus stacheta si ajung depresivi.Tare mult imi doresc sa invat cat mai multe de la voi, sa stiu tot ce stiti, de aceea voi tine cont de orice sfat.
Buna!Voiam sa vin cu noutati...Mi-au disparut fibromii in urma unei diete personalizate data de endocrinolog si anticonceptionale pe baza de progesteron.Acum fac analize pentru un viitor bebe, iar medicul ne-a spus ca totul e spre bine.Suntem extrem de fericiti ca Cel de Sus e alaturi de noi.Va doresc tuturor multa sanatate si credinta in Dumnezeu!
Ma bucur mult pentru tine si ca ne-ai dat vesti bune! Sa dea Domnul sa fie totul bine in continuare! Multa sanatate si succes in ceea ce ti-ai propus!
Va multumesc la fel!Apreciez mult toate sfaturile primite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11va rog ajutati-ma cu un sfat !!!
- 534Salvarea uterului fibromatos prin embolizare
- 2risc pentru embrion.
- 5CMV pozitiv.. risc in sarcina?
- 3lipsa activitatii sexuale poate fi cauza aparitiei fibromului?
- 5uter fibromatos la 20 ani
- 5uter mai mic reprezinta un risc pentru sarcina?
- 22riscuri sarcina de la urografie
- 4mediu toxic...pentru fat
- 10Antibiotice in sarcina
- 5clotrimazol in timpul sarcini
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 4uter fibromatos
- 0proteinele cu creatina de la sala afecteaza sarcina?
- 3Risc in sarcina?
- 2Radiografia inainte de sarcina
- 0Uter cu dimensiuni crescute, formatiune chistica. Unde sa ma mai duc?
- 1Uter fibromatos!
- 2Uter fibromatos
- 1Când merg cu mașina și dau din hop în hop pot sa pierd sarcina?
Mai multe informații despre: uterul fibromatos riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: