sexul oral si lichidul prespermatic
deci..am facut sex oral cu prietena mea..si dupa am hotarat sa facem ceva mai mult..nu am spermat in ea..dar a fost act sexual neprotejat..vreau sa intreb daca lichidul prespermatic o poate lasa insarcinata..si as vrea sa intreb daca acest lichid iese pe tot timpul actului sexual ?..tin sa precizez ca am facut mult timp sex oral...de penetrat am pentrat'o doar putin timp..astept un raspuns..
4 comentarii
Se spune preseminal, nu prespermal si ejaculare nu spermare.
Lichidul preejaculator contine spermatozoizi. Mult mai putin, dar exista.
Daca, contactul acela minim a fost in perioada feritla, ovulatorie, atunci sunt sanse sa apara sarcina. Mult mai mici decat dupa o ejaculare normala, dar sunt cazuri de fecundare si numai din lichidul preejaculator.
Deci nimeni nu-ti poate da un raspuns concret, dar exista sanse pentru sarcina, daca era in perioada fertila.
Lichidul preejaculator contine spermatozoizi. Mult mai putin, dar exista.
Daca, contactul acela minim a fost in perioada feritla, ovulatorie, atunci sunt sanse sa apara sarcina. Mult mai mici decat dupa o ejaculare normala, dar sunt cazuri de fecundare si numai din lichidul preejaculator.
Deci nimeni nu-ti poate da un raspuns concret, dar exista sanse pentru sarcina, daca era in perioada fertila.
multumesc pentru raspuns :)..nu sunt sigur ca era in perioada in care era fertila..dar sincer sa spun..mi'am pus mana pe cap de mai multe ori si imi era uscat..nu se vedea nimic..:)..poate din cauza ca am facut oral inainte..
Spermatozoizii nu se simt cu mana, deci poti sa-ti pui mana pe care cap vrei, sexul neprotejat poate duce la sarcina.
Daca nu discutati inainte de contact, cum si ce, inseamna ca sunteti preagatiti pentru o sarcina, pentru vreo BTS sau este doar o partida de sex frivol.
Sa natate!
Daca nu discutati inainte de contact, cum si ce, inseamna ca sunteti preagatiti pentru o sarcina, pentru vreo BTS sau este doar o partida de sex frivol.
Sa natate!
retine si tu lucrurile astea care ti s-au spus si transmite si celorlalte persoane pe care le auzi gresind.in primul rand lichidul preseminal contine spermatozoizi si poti lasa o fata insarcinata fiindca nu stati voi sa calculati in momentele acelea faza de ovulatie in care se afla ea si este greu de pprecizat mai ales cand ea are un ciclu neregulat. si in al doilea rand riscul de a contacta sau de a transmite o boala cu transitere sexuala este maxim. unul din parteneri pot avea o boala (gen candida - cea mai intalnita) fara sa aibe simptome. asa ca ai grija.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 5Ciuperca... revenire :(
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 18sexul oral...ceva normal? Cum ar trebui privit?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 8sculament
- 4lichidul preejaculator
- 7Papilomul - sfaturi
- 4despre sex oral
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 7Infectat cu hiv ?
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 1lichid pre ejaculator
- 1Posibilitate sa fi ramas insarcinata de la lichid seminal?
- 1Picatura placerii
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 1Lichid preejaculator intarziat
Mai multe informații despre: Sexul oral lichidul preejaculator
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: