despre sex oral

daca baiatul are vreo boala cu transmitere sexuala dar el nu stie chestia asta eu o pot lua daca ii fac sex oral?sau daca imi face el sex oral, desi din cate stiu eu totul e ok la mn..ma gandesc la acele boli care nu se manifesta...
4 comentarii

Da. Si poti sa iei si prin sarut virusuri hepatitice, papiloma virus, HIV, etc... Faceti amandoi analize ( pentru HIV, Ag HBs, Ac antiHVC) ; tu, in plus, Babes Papanicolau, culturi de col pentru HPV si, inca ceva, sexul normal este numai sexul vaginal ; sexul oral creste riscul de cancer orofaringian; numai bine

... sa faceti si investigatia VDRL pentru sifilis; apropo, am vorbit cu un medic stomatolog care mi- a spus ca a vazut leziuni papilomatoase(sunt produse de HPV) la nivelul cavitatii bucale si cred ca infectia asta are legatura si cu cancerul orofaringian asa cum are legatura si cu cancerul de col uterin; eu l-am intrebat daca a vazut si sancru sifilitic si mi-a zis ca da.

Tigari nu, alcool nu, sex oral nu... ne mai ramine ceva in viata asta ? sau putem sa ne sinucidem deja...
Prefer mai bine sa mor tinar, dar fericit, decit sa traiesc o suta de ani tinjind dupa o viata care n-am putut s-o am.
Prefer mai bine sa mor tinar, dar fericit, decit sa traiesc o suta de ani tinjind dupa o viata care n-am putut s-o am.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 4Virgin si erectie slaba
- 8sculament
- 29ca in filme:P
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 11Intrebare despre HIV
- 7daca ii fac sex oral...
- 4gonoree din sex oral
- 1Penibil
- 11Va rog din suflet ajutati-ma! exista sarcina?
- 9sangerare dupa sex oral
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 4Intrebare Bts
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 2Simptome Specifice Hiv
- 3E bine sa te speli pe dinti inainte de a-i face sex oral iubitei ?
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: