Soțul inseala
Bună ziua. Suntem căsătoriți de 10 ani. Eu am 37, soțul 33.avem 2 copii 9 și 5 ani. Anul trecut soțul a început sa ajute pe cineva, a adus-o și la ziua de naștere a fetitei noastre. În ziua aia mi-am dat seama ceva nu e ok. Peste o săptămână aflu codul de la telefon și găsesc mii de mesaje, poze de la ea în lenjerie. Mi-a căzut cerul pe mine. Soțul a zis ca nu a fost nimic între ei, doar un sărut. Și nu se va mai întâmpla.apoi aflu ca s-au văzut iar peste vreo 3 luni.Iar închid ochii.
Din luna mai s-au începu certuri, injosiri. Ba ca nu fac gustoasa mâncarea, ba ca nu e prea curat... Și aflu iar ca s-au văzut. Când ii reproșez, întoarce în asa fel ca eu sunt cea nebuna și el nu a facut nimic.
Îmi pare foarte rău pt copii, asista la certurile noastre, dar deja nici eu nu mai pot. Nu mai cred. Dispare cu orele. Chiar săptămâna trecută a venit din oraș și pe barbă era un fir gros, negru pe barbă lui(știam ca e a ei) dar îmi repeta ca e al meu sau a fetitei mari. Și ii arat cum e firul nostru și cum e ala. S-a supărat ca nu cred minciuna.
I am cerut sa divorțam nu vrea. Nu știu ce sa mai fac, cum sa procedez. Îl iubesc, dar am obosit de injosarile lui, minciunele.
Din luna mai s-au începu certuri, injosiri. Ba ca nu fac gustoasa mâncarea, ba ca nu e prea curat... Și aflu iar ca s-au văzut. Când ii reproșez, întoarce în asa fel ca eu sunt cea nebuna și el nu a facut nimic.
Îmi pare foarte rău pt copii, asista la certurile noastre, dar deja nici eu nu mai pot. Nu mai cred. Dispare cu orele. Chiar săptămâna trecută a venit din oraș și pe barbă era un fir gros, negru pe barbă lui(știam ca e a ei) dar îmi repeta ca e al meu sau a fetitei mari. Și ii arat cum e firul nostru și cum e ala. S-a supărat ca nu cred minciuna.
I am cerut sa divorțam nu vrea. Nu știu ce sa mai fac, cum sa procedez. Îl iubesc, dar am obosit de injosarile lui, minciunele.
3 comentarii
firma de detectivi particulari + avocat= PROBE
Mersi. Dar eu știu cine e, am poze cu ei împreună.
Nu imi dau bine seama ce astepti in urma acestei postari Klara? Indiferent daca el e sau nu infidel, relatia voastra pare a nu merge intr-o directie buna. Nu crezi ca ar fi cazul sa apelati la sprijinul terapiei de cuplu?
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13ma insala si nu vrea sa recunoasca
- 10De ce insala barbatii?
- 21inselare si suferinta
- 3Oare ma insala?
- 2sfaturi pt recuperarea familiei
- 10Soțul nu ma mai iubește
- 5Nu stiu ce sa fac. Cand apare ea, eu dispar din peisaj
- 7M-a înșelat și sunt confuza
- 1Sot infidel
- 2Exista infidelitate"on line"?
- 6Iubitul meu are pe altcineva
- 5Probleme in căsnicie. Îl bănui ca ma înseală.
- 17Ce doare mai mult, infidelitatea sexuală sau cea emoţională?
- 7M-a înșelat cu 4 barbati deși spune că m-a iubit mereu
- 1Imi dau seama ca sunt gelos, dar totusi sunt destule lucruri care mi-au atras atentia
- 7Va rog sa ma ajutați! am început sa bănuiesc ca ma insala
- 3Soția îndrăgostită de amant
- 5Sotia inseala in continuare
- 7Am nevoie de ajutor - am aflat ca sotia are o relatie extraconjugala
- 6Sotia m-a înșelat.
Mai multe informații despre: infidelitatea