Soțul inseala

25-07-2020
KlaraOkson
Nu este medic/terapeut
KlaraOkson
Bună ziua. Suntem căsătoriți de 10 ani. Eu am 37, soțul 33.avem 2 copii 9 și 5 ani. Anul trecut soțul a început sa ajute pe cineva, a adus-o și la ziua de naștere a fetitei noastre. În ziua aia mi-am dat seama ceva nu e ok. Peste o săptămână aflu codul de la telefon și găsesc mii de mesaje, poze de la ea în lenjerie. Mi-a căzut cerul pe mine. Soțul a zis ca nu a fost nimic între ei, doar un sărut. Și nu se va mai întâmpla.apoi aflu ca s-au văzut iar peste vreo 3 luni.Iar închid ochii.
Din luna mai s-au începu certuri, injosiri. Ba ca nu fac gustoasa mâncarea, ba ca nu e prea curat... Și aflu iar ca s-au văzut. Când ii reproșez, întoarce în asa fel ca eu sunt cea nebuna și el nu a facut nimic.
Îmi pare foarte rău pt copii, asista la certurile noastre, dar deja nici eu nu mai pot. Nu mai cred. Dispare cu orele. Chiar săptămâna trecută a venit din oraș și pe barbă era un fir gros, negru pe barbă lui(știam ca e a ei) dar îmi repeta ca e al meu sau a fetitei mari. Și ii arat cum e firul nostru și cum e ala. S-a supărat ca nu cred minciuna.
I am cerut sa divorțam nu vrea. Nu știu ce sa mai fac, cum sa procedez. Îl iubesc, dar am obosit de injosarile lui, minciunele.
3 comentarii
1
26-07-2020, ora 23:56
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
firma de detectivi particulari + avocat= PROBE
0
27-07-2020, ora 10:16
KlaraOkson
Nu este medic/terapeut
KlaraOkson
Mersi. Dar eu știu cine e, am poze cu ei împreună.
1
06-08-2020, ora 17:56
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu imi dau bine seama ce astepti in urma acestei postari Klara? Indiferent daca el e sau nu infidel, relatia voastra pare a nu merge intr-o directie buna. Nu crezi ca ar fi cazul sa apelati la sprijinul terapiei de cuplu?
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •