Somn agitat

17-08-2018
ilonel
Nu este medic/terapeut
ilonel
Buna ziua!In urma.cu ceva zile am mers la urgenta cu puls 140.primisem un telef ca am pirdut locul de munca.pulsul il facus3m in somn.am mers la ardiologie a doua zi si nu am nimic.fac puls din senin si simn ca inima imi bate cu putere de parca imi ia aerul ma oboseste si de aici intervine panica.O fi Anxietate?astept analizele pt tiroida?sant ff apatica si nu am chef de nimic si am o frica sa nu fac puls iar.
4 comentarii
1
17-08-2018, ora 20:16
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Atac de panică posibil tulburare depresivă anxioasa.Nu ar strica psihoterapie și consult psihiatric
1
18-08-2018, ora 07:53
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna ziua,

Da, sunt simptomele anxietatii. Apatia probabil confirma dg sugerat de colegul meu. Mergeți la control psihiatric si la psiholog. O sa fie bine.
1
18-08-2018, ora 08:58
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
Puteți lua:
Stresclin Complex 1 0 1
Magnosun 0 1 0
Propranol 10 mg daca pulsul creste foarte mult 1 tb la nevoie are și efect anxiolitic
Sănătate
0
21-08-2018, ora 00:41
ilonel
Nu este medic/terapeut
ilonel
va multumesc frimos.nu am nimic la tiroida
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: