Ajutor!!!! ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima | Forumul Medical ROmedic

Ajutor!!!! ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima

18-04-2021
AjutorVaRoG
Nu este medic/terapeut
AjutorVaRoG
Buna seara.. Am 19 ani, nefumător, sportiv și de 4 luni ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima.. am făcut tot ce se putea dar nimeni nu i da de cap.. Am încercat și pe parte psihologica, nimic.. Îmi simt inima pulsand tot timpul, 24/24, iregulat.. când ma ridic de oriunde simt cum îmi încetinește pulsul, se rareste în loc sa crească, bate cu pauze f lungi, și experimentez uneori când stau întins în pat de niște batai foarte, foarte puternice, mai puternice decât extrasistolele, simt cum pulsează foarte rar și puternic, ca și cum ar strânge o/bloca o ceva și i ar da drumul foarte târziu, tot felul de senzații ciudate din capul pieptului pana în gat.. va rog, ajutor
1 comentarii
0
29-06-2021, ora 19:20
Bunda Robert M
Nu este medic/terapeut
Bunda Robert M
Salut.E bine sa faci niste analize, o electrocardiograma si un ecograf.Daca totul e in regula probabil in mare parte suferi de tulburari de anxietate.Asa sunt si eu de 7 luni de zile, e foarte urat mai ales la inceput dar daca te inveti cu ea si incerci sa iti calmezi gandurile o sa treci peste, e bine sa te duci si la un psihiatru sau sa faci niste sedinte la un psiholog bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii È™i pulsului crescut)
  • Puls mare/mărit temporar/continuu - cauze, explicaÈ›ii, tratament
  •