puls mare in stare de repaos
buna. am cateva zile de cand in fiecare seara si dimineata imi iau tensiune. deobicei 110/70.120/75. problema este pulsul care spre exemplu si ieri seara si azi dimineaa si in aceasta seara este 90..95 in stare de repaos. vreau doar sa intreb daca trebuie sa fac un control medical sau e normal. analizele de sange sunt foarte bune, tot timpul in valori normale. uneori ma trezesc noaptea cu puls marit, in cam jumatate de ora coboara singur dar apoi am o stare de oboseala toata ziua urmatoare si in acea jumatate de ora tremur foarte puternic. multumesc. astept raspunsul dv.
2 comentarii
Buna seara! Episoadele de somn intrerupt asociate cu tremuraturi si puls marit pot sugera o reactie acuta la stres sau chiar un atac de panica. Aceste manifestari afecteaza frecvent persoanele care au trecut printr-un eveniment nefericit sau printr-o situatie foarte stresanta. Daca va regasiti in aceasta descriere, va sfatuiesc sa discutati cu medicul de familie pentru a stabili daca este vorba despre o patologie cardiovasculara si daca necesita o investigatie neurologica. Intre timp, puteti incerca sa depistati factorii de stres din viata dumneavoastra si sa va hotarati sa ii eliminati pentru a va pastra sanatatea. Evitati alcoolul si substantele stimulante precum cafeina.
Sanatate!
Sanatate!
Daca imi mentin tensiunea la 14 cu 9 este acceptabil?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2puls marit 119, tensiune 120 cu 97
- 1Cardiologie
- 4E normal sa creasca pulsul cand esti bolnav ?
- 4Puls cam mare
- 4Somn agitat
- 4Tahicardie
- 0Puls mare tatăl meu 75 de ani
- 3Tahicardie paroxistica puls de 205. VA ROG O PĂRERE!
- 0Puls foarte mare apoi foarte mic
- 1Nu știu ce e cu mine - stari de slabiciune, puls marit
- 1Ce poate sa dea puls crescut?
- 1Ajutor!!!! ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima
- 0Puls crescut
- 3Puls mare cand ma ridic
- 1Ameteli si puls mare
- 5Puls mare 100
- 1Sora mea are probleme de sanatate si nu se stie de la ce, va rog sa ma ajutati!
Mai multe informații despre: pulsul marit
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: