E normal sa creasca pulsul cand esti bolnav ?
Buna ziua.
As vrea sa va intreb daca e normal sa creasca pulsul cand esti bolnav ? Adica, ma gandesc ca poate e un mecanism de aparare - creste pulsul ca sa pompeze mai mult singe cu anticorpi la locul infectat. O fi asa, sau n-are nici o legatura ?
Pe mine acum m-a luat o raceala destul de puternica, cu temperatura 38, 3 si am observat ca imi bate inima mai tare, am 88 pulsul in repaus. :(
As vrea sa va intreb daca e normal sa creasca pulsul cand esti bolnav ? Adica, ma gandesc ca poate e un mecanism de aparare - creste pulsul ca sa pompeze mai mult singe cu anticorpi la locul infectat. O fi asa, sau n-are nici o legatura ?
Pe mine acum m-a luat o raceala destul de puternica, cu temperatura 38, 3 si am observat ca imi bate inima mai tare, am 88 pulsul in repaus. :(
3 comentarii
Eu sunt in Spania si aici doctorii zic ca pulsul pina in 100 e ok.
Orice boală solicită oarecum organismul. Nu te teme, stai calm, pe cat ți-e frică mai tare pe atât pulsul crește. Totuși dacă febra nu cedează cu tratamentul convențional (ceaiuri, frecții și aspirine) mergi la medic.
Am inteles. Dar voiam sa stiu stiintific daca e normal ca pulsul sa creasca atunci cand sint "intrusi" in organism.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2puls marit 119, tensiune 120 cu 97
- 0prolaps de valva mitrala tensiune oscilanta
- 1Cardiologie
- 4Puls cam mare
- 0Puls si tensiune mare
- 0Puls mare tatăl meu 75 de ani
- 3Tahicardie paroxistica puls de 205. VA ROG O PĂRERE!
- 0Puls foarte mare apoi foarte mic
- 0Nelămurire mare - tratament hipertensiune arteriala și pulsul mare
- 1Mi a fost rau am avut tensiunea 170/110 si pulsu 164?
- 1Nu știu ce e cu mine - stari de slabiciune, puls marit
- 1Ce poate sa dea puls crescut?
- 1Ajutor!!!! ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima
- 0Puls crescut
- 1Ameteli si puls mare
- 14Anxietate sau boala de inima?
- 1Sora mea are probleme de sanatate si nu se stie de la ce, va rog sa ma ajutati!
Mai multe informații despre: pulsul marit
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: