solutia - o nutritie sanatoasa
![andreea.stoia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Dragii mei, am intrat si eu aici pur intamplator si am citit mesajele voastre...tre sa recunosc ca sunt impresionata de cate am vazut... Am o sugestie!
Eu lucrez in domeniul nutritiei, sunt psiholog si lucrez in echipa cu dr. internist specializat pe nutritie. Este fantastic ce se intampla la noi. Din prisma mea ca psiholog sa vezi ca multe probleme de ordin psihic au la baza fizicul, cand defapt se spune ca-i invers, este ceva ce n-as fi crezut!
Alimentati-va corect, luati suplimenti naturali care sa va echilibreze secretiile din corp, dati-i corpului ceea ce are nevoie pt. a functiona la capacitate maxima, arata-ti bine, scapati de complexe, frustrari, ...si jumatate dintre probleme sunt rezolvate!
Eu lucrez in domeniul nutritiei, sunt psiholog si lucrez in echipa cu dr. internist specializat pe nutritie. Este fantastic ce se intampla la noi. Din prisma mea ca psiholog sa vezi ca multe probleme de ordin psihic au la baza fizicul, cand defapt se spune ca-i invers, este ceva ce n-as fi crezut!
Alimentati-va corect, luati suplimenti naturali care sa va echilibreze secretiile din corp, dati-i corpului ceea ce are nevoie pt. a functiona la capacitate maxima, arata-ti bine, scapati de complexe, frustrari, ...si jumatate dintre probleme sunt rezolvate!
2 comentarii
![stevens](/arata_img.php?img=cont_19363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este foarte adevarat ca starea organelor (deci alimentatia) are legatura cu starea psihica, asta sustin si eu de mai mult timp ! Exista niste conexiuni stranse pe care medicii naturisti le cunosc ! Spre exemplu medicina chineza spune ca tristetea este un blocaj(energetic) la nivelul plamanilor ! De asta insista psihologii asupra exercitiilor de respiratie !?
![jeanny](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Cred ca nutritia are de-a face cu tot ce se-ntampla in organism, insa eu sunt convinsa ca doctorii pot sa dea sfaturi, dar tu singur trebuie sa constati ce iti face bine si ce nu. Si eu am suferit o vreme de depresie, si am inceput sa iau dupa un timp Multiminerale, dar din cu totul alte motive si am constatat ca ma simteam mult mai bine. Si inca ceva stevens ai dreptate, aveam impresia ca-mi apasa cineva pe piept si nu pot respira. In orice caz am inceput sa mananc 'ce-mi cade bine' in sens ca ma face sa ma simt bine si aceeas filosofie o aplic si la medicamente prescrise de medici in caz de boala.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor