Situatie mai complicata dar e posibila o sarcina?

As dori sa incep prin a va scrie putzin despre problemele mele. Acum un an am fost diagnosticata cu o deformatie a organelor reproductive adica vaginul si uterul sunt impartite in doua un ''perete'' este o ''afectiune'' cam rara as mi-a spus medicul ginecolog si mi-a mai spus ca voi avea dificultati in a ramane insarcinata sau a pastra o eventuala sarcina din cauza marimi reduse a uterului.
In fine din cauza aceasta sexula a fost tot timpul o problema pt mine, ma durea foarte tare si aveam uneori mici sangerari.
Intrebarea e daca e posibil sa raman insarcinata, am facut sex neprotejat cu prietenul meu dar actul nu s-a terminat cu ejaculare. Eu am un ciclu regulat de 30 de zile si s-a intamplat a 8-a zi a ciclului menstrual( sangerarea ma tine 5 zile) dupa cate stiu inca nu eram in perioada fertila.
Multumesc pt rabdare!
In fine din cauza aceasta sexula a fost tot timpul o problema pt mine, ma durea foarte tare si aveam uneori mici sangerari.
Intrebarea e daca e posibil sa raman insarcinata, am facut sex neprotejat cu prietenul meu dar actul nu s-a terminat cu ejaculare. Eu am un ciclu regulat de 30 de zile si s-a intamplat a 8-a zi a ciclului menstrual( sangerarea ma tine 5 zile) dupa cate stiu inca nu eram in perioada fertila.
Multumesc pt rabdare!
1 comentarii

Probabil ca nu ati ramas insarcinata, intr-adevar nu erati in perioada fertila, se mai adauga metoda de contraceptie(coitul intrerupt) precum si septul dvs uterin.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??