Sinuzita maxilara dreapta
Buna seara, ma numesc Emanuela si am 30 de ani. Am facut un RMN si mi-a spus doamna doctor ca am sinuzita maxilara dreapta cronica. Problema e ca imi curge nasul tot timpul anului. Am deviatie de sept si am inteles ca si asta e o parte a problemei, Initial am fost la ORL pt ca imi tiuie urechile si mi-a spus ca pt asta nu exista tratament..La ORL cand am fost mi-a dat doar sa fac spalaturi cu Marimer care nu au avut nici un efect. Ma gandeam sa fac inhalatii cu ceaiuri sau sa imi cumpar un aparat de aerosoli, dar nu stiu daca m-ar ajuta. Ce as putea face sa nu mai imi curga nasul, sa ameliorez cumva problema (in afara de operatie a deviatiei de sept)?
2 comentarii
acum trebuei sa mergi cu rezultatul de la RMN la alt medic ORL
depinde de forma sinuzitei
desemenea faci consult la stomatolog si vezi daca NU ai probleme la dantura sus..sub sinus.. in acest caz se complica putin situatia
depinde de forma sinuzitei
desemenea faci consult la stomatolog si vezi daca NU ai probleme la dantura sus..sub sinus.. in acest caz se complica putin situatia
Va multumesc pentru raspuns! Eu am o masea de minte care nu a fost scoasa in partea dreapta jos, poate ar trebui sa o scot. O sa merg la alt medic Orl si la stomatologie. O zi frumoasa va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 5sinuzita maxilara bilaterala cu mastoidita stanga
- 5Sinuzita maxilara dreapta acuta
- 1sinuzita maxilara
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 4sinuzita maxilara
- 5sinuzita maxilara dreapta
- 3Sinuzita maxilara
- 1Sinuzita maxilara
- 3Sinuzita maxilara cu dureri in ultima perioada...
- 3Dupa operatie sinuzita maxilara
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 0sinuzita maxilara
- 0Sinuzita si comunicare orosinusala
- 3Sinuzita sfenoidala cronica acutizata si sinuzita maxilo-etmoidala cronica pe dreapta
- 8Ce sa pun in aparatul aerosli cu ultrasunete? Sinuzita maxilara
- 5Interpretarea rezultatelor CT ului
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 5Sinuzita maxilara
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara