Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
Buna ziua dnu doctor ! In urma unui CT am
fost diagnosticata cu Sinuzita maxilara bilaterala de cauza dentară, am extras dintele cu probleme, am făcut tratament cu antibiotic, avamys, aerius și paracetamol iar pe urma cu olynth, sinupret, nurofen inhalatii cu eucaliptol tot timpu!
a fost ok o perioada scurta de timp iar pe urma au apărut din nou durerile de cap in zona frontala și presiune in zona frontala mai accentuată la efort, scurgeri purulente nu am, dnu Dr a spus ca este doar mucus care se va scurge dar am deja 2 luni de când fac tratament și nimic ! Oare mai este vreo soluție sa rezolv problema, puncții, sau ceva medicație mai eficientă! Ma gândesc sa nu mai fie ceva care secreta mucus in exces și sa nu fi văzut domnii doctori!
Va mulțumesc !
fost diagnosticata cu Sinuzita maxilara bilaterala de cauza dentară, am extras dintele cu probleme, am făcut tratament cu antibiotic, avamys, aerius și paracetamol iar pe urma cu olynth, sinupret, nurofen inhalatii cu eucaliptol tot timpu!
a fost ok o perioada scurta de timp iar pe urma au apărut din nou durerile de cap in zona frontala și presiune in zona frontala mai accentuată la efort, scurgeri purulente nu am, dnu Dr a spus ca este doar mucus care se va scurge dar am deja 2 luni de când fac tratament și nimic ! Oare mai este vreo soluție sa rezolv problema, puncții, sau ceva medicație mai eficientă! Ma gândesc sa nu mai fie ceva care secreta mucus in exces și sa nu fi văzut domnii doctori!
Va mulțumesc !
3 comentarii
1. Dacă e sinuzita odontogena. Confirmata la Ct. Tratamentul e doar chirurgical la maxilo facial
Dar..
2 oboseala amețeală dureri frunte pot fi și de la circulație proasta cerebrala tensiune mica și aici deja vorbim de probleme digestie alimentație și hidratare incorecta
Dar..
2 oboseala amețeală dureri frunte pot fi și de la circulație proasta cerebrala tensiune mica și aici deja vorbim de probleme digestie alimentație și hidratare incorecta
Am citit cum ca și punctiile ar fi benefice, la acest fel de sinuzita nu ?
Asta decide doar medicul orl care vede pacientul și radiografia sau ct
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 82dupa operatia de sinuzita maxilara?
- 0sinuzită maxilară dreaptă !
- 5Sinuzita maxilara odontogena.. este necesar sa mai fac o radiografie sau eventual o punctie?
- 3sinuzita maxilara dreapta si frontala
- 9am fost diaconsticata cu sinuzita cronica maxilara
- 6sinuzita maxilara bilaterala chistica si sfenoidala chistica
- 11Va rog, ajutor, cred ca am sinuzita maxilara...
- 5Sinuzita maxilara dreapta cronica de natura dentara
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 4sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara
- 3sinuzita maxilara, rinita
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 6sinuzita de care nu mai pot sa scap
- 0Sinuzita si comunicare orosinusala
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 0Bună seara! sinuzita maxilara odontogena
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: Sinuzita maxilara odontogena sinuzita maxilara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: