Sinuzita maxilara in urma unei lucrari protetice necorespuzatoare
In urma unei lucrari protetice necorespuzatoare (fara tratament de canal, mi s-a pus linantul si lucrarea, infectandu-mi zona maxilara) a fost necesara o interventie chirurgicala (alveolotomie).
Rana s-a inchis cu greu pt. ca nu a fost bine curatata zona, cand s-a facut intervetia. Maxilarul ma supara, ma doare si e rosu in zona respectiva. Va rog sa-mi recomandati un chirurg MBF demn de incredere.
Daniela
Rana s-a inchis cu greu pt. ca nu a fost bine curatata zona, cand s-a facut intervetia. Maxilarul ma supara, ma doare si e rosu in zona respectiva. Va rog sa-mi recomandati un chirurg MBF demn de incredere.
Daniela
2 comentarii
Domnul doctor Nicolescu este foarte bun. Il gasesti la spitalul Sf Maria, dar are si cabinet particular langa Scala
Da e foarte bun "la mintit copii "am avut o problema sociala o fetita cu o malformatie faciala a promis ca o ajuta ia umblat la aparatu dentar i-a stricat ce operase alti si a lasato asa promitind ca atunci cand vin colegi dansului suedez o ajuta au venit de 2 ori am sunat de sute de ori si nimik rusine d-n doctor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Semiportelan sau acrilat?
- 5sinuzita maxilara bilaterala cu mastoidita stanga
- 6Cea mai fiabila proteza scheletata ?
- 5Proteze acrilice care se rup repetat
- 1Sinuzita maxilara
- 1Lucrare dentara
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 5Dureri foarte mari de cap dupa operatia de sinuzita
- 2Sinuzita maxilara dreapta
- 1Simptome postoperatorii sinuzita maxilara
- 1sinuzita maxilara stg
- 1Interpretare radiografie rx
- 1Sinuzita maxilara cronica
- 2Orl - ct facial: material izodens omogen ce cuprinde in totalitate sinusul drept
- 4Dureri nas si ochii
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 1Proteza partiala mobilizabila arcada superioara
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
- 3Nevoie de ajutor! Decimentare imposibila, proteza telescopata
- 2Proteza scheletata
Mai multe informații despre: Protezele dentare sinuzita maxilara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: