sinuzita maxilara
buna seara...am fost astazi la orl pentru o problema la urechea dreapta si dureri sinusale..in urma audiogramei si a radiografiei sinusale am fost diagnosticat cu sinuzita maxilare si otita medie supurata.Mi s-a prescris augmentin ketonal aerius si rinofug.Problema e ca sunt chemat miercuri pentru punctie si la cate am citit despre acest lucru am un nod in gat...Intrebarile mele sunt:1.sub anestezie punctia este dureroasa?2.cum se procedeaza?
1 comentarii
Buna,
Eu am fost operata saptamana trecuta de sinuzita maxilara si pot sa-ti spun cate ceva despre aceasta boala. Pentru tine, cea mai buna decizie nu este in momentul de fata punctia, ci o analiza cat mai concludenta a ceea ce se presupune ca ar fi in sinus: secretie purulenta, chist maxilar cauzat de probleme dentare sau polip. Eu iti recomand un CT de sinusuri (adica tomografie)... si abia apoi ORL-istul tau se poate hazarda cu punctiile, mai ales ca sunt extrem de demodate, dureroase si in majoritatea cazurilor ineficiente. Decizia iti apartine in totalitate!
Eu am fost operata saptamana trecuta de sinuzita maxilara si pot sa-ti spun cate ceva despre aceasta boala. Pentru tine, cea mai buna decizie nu este in momentul de fata punctia, ci o analiza cat mai concludenta a ceea ce se presupune ca ar fi in sinus: secretie purulenta, chist maxilar cauzat de probleme dentare sau polip. Eu iti recomand un CT de sinusuri (adica tomografie)... si abia apoi ORL-istul tau se poate hazarda cu punctiile, mai ales ca sunt extrem de demodate, dureroase si in majoritatea cazurilor ineficiente. Decizia iti apartine in totalitate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 4Sinuzita maxilara. Ce spuneti de cauterizare?
- 0sinuzită maxilară dreaptă !
- 1Sinuzita maxilara
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 0La cat timp dupa operatia de sinuzita maxilara ai voie sa mergi la stomatolog?
- 2dupa operatia de sinuzita maxilara
- 0Sinuzita maxiliara STG.
- 1sinuzita maxilara
- 1spalaturi nazale
- 1sinuzita maxilara bilaterala
- 0O interpretare RMN cerebral ?
- 2sinuzita
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 1Simptome postoperatorii sinuzita maxilara
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 1sinuzita maxilara stg
- 4Sinuzita - Operație laparoscopică
- 2Orl - ct facial: material izodens omogen ce cuprinde in totalitate sinusul drept
- 5Sinuzita maxilara
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara