sindrom vertiginos

15-11-2010
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Sunt nelamurita deoarece caut sa aflu cauza acestei anxietati care ma chinuie de ceva vreme.Ma intorc in timp si ma intreb daca acest sindrom ar putea fi cauza.Sunt nelamurita deoarece nu inteleg de ce mi-a facut perfuzii cu MANITOL la neurologie.Numai am nici un act de atunci din cauza unor circumstante.Intrebarea mea directa este de ce am facut acele perfuzii cu MANITOL.Avand sindrom vertiginos.Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.VA MULTUMESC
1 comentarii
0
18-11-2010, ora 17:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Manitol era solutia potrivita situatiei tale de atunci.Manitol este un antiedematos cerebral, foarte util in dureri mari de cap insotite de senzatie de greata , ameteli, confuzie, minte incetosata...etc., deci numai bun cam pentru ce aveai tu atunci.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul