Simt ca nu mai sunt eu :( | Forumul Medical ROmedic

Simt ca nu mai sunt eu :(

14-04-2016
bbybby8
Nu este medic/terapeut
bbybby8
De 3 saptamani ma simt foarte ciudat, la scoala sau cand merg pe strada simt parca ca vine peste mine o frica puterinca, ma i-a cu ameteala imi bate inima repede si transpir. Starea asta ma tine jumate de ora sau cateodata si o ora. Imi vin tot felul de ganduri in cap fara sa vreau. Dupa ce imi trece starea asta imi vine alta stare si ma nasoala parca simt ca innebunesc imi pierd mintea, daca stau pe loc parca ma blochez, si ma panichez ce e cu mine parca nu mai sunt eu, imi simt capu greu. Nu vreau sa innebunec atat de tanara, nu vreau niciodata. Ce as putea sa fac? Va rog din suflet sa ma ajutati..
4 comentarii
0
14-04-2016, ora 22:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai simptome de anxietate. Mergi la psihiatru pentru tratament.
0
15-04-2016, ora 15:28
m1hai
Nu este medic/terapeut
m1hai
Cati ani ai ?? Si ce ai facut in lunile trecute, ai avut vreun stres major, etc., daca esti tanara ca si mn recomand sa te duci la psihiatru dar dute la unul care e bun sa nu iti dea pastile pentru 100 de ani, ci doar sa iti dea tratament sa incepi sa te repui pe picioare si in paralel incepe la psiholog terapia cognitiv - comportamentala, stai linistita nu mori, nu innebunesti din astea, nebunia nu vine dintr-o data, vine in ani. Daca esti constienta de toate starile care le ai, atunci cu siguranta esti foarte lucida :) . Doar s-au incarcat putin sertarasele de la creier cu stres sau cu ceva ce nu ii convine subconstientului tau, si acum trebuie sa afli de ce si cum ai ajuns la aceasta incarcare si sa inveti sa gestionezi perioadele astea si perioadele de stres.

O zi buna si sper ca am fost cu folos !
0
18-05-2016, ora 13:02
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
ai ajuns la consult bbybbby8? sau cel putin la un psihoterapeut cu care sa discuti despre gandurile tale?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
08-07-2016, ora 12:36
bbybby8
Nu este medic/terapeut
bbybby8
Bună Dr. Rareș Ignat. Da am fost la psihiatrie și mi-a recomandat medicamente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •