Simt ca nu mai sunt eu :(
De 3 saptamani ma simt foarte ciudat, la scoala sau cand merg pe strada simt parca ca vine peste mine o frica puterinca, ma i-a cu ameteala imi bate inima repede si transpir. Starea asta ma tine jumate de ora sau cateodata si o ora. Imi vin tot felul de ganduri in cap fara sa vreau. Dupa ce imi trece starea asta imi vine alta stare si ma nasoala parca simt ca innebunesc imi pierd mintea, daca stau pe loc parca ma blochez, si ma panichez ce e cu mine parca nu mai sunt eu, imi simt capu greu. Nu vreau sa innebunec atat de tanara, nu vreau niciodata. Ce as putea sa fac? Va rog din suflet sa ma ajutati..
4 comentarii
Ai simptome de anxietate. Mergi la psihiatru pentru tratament.
Cati ani ai ?? Si ce ai facut in lunile trecute, ai avut vreun stres major, etc., daca esti tanara ca si mn recomand sa te duci la psihiatru dar dute la unul care e bun sa nu iti dea pastile pentru 100 de ani, ci doar sa iti dea tratament sa incepi sa te repui pe picioare si in paralel incepe la psiholog terapia cognitiv - comportamentala, stai linistita nu mori, nu innebunesti din astea, nebunia nu vine dintr-o data, vine in ani. Daca esti constienta de toate starile care le ai, atunci cu siguranta esti foarte lucida :) . Doar s-au incarcat putin sertarasele de la creier cu stres sau cu ceva ce nu ii convine subconstientului tau, si acum trebuie sa afli de ce si cum ai ajuns la aceasta incarcare si sa inveti sa gestionezi perioadele astea si perioadele de stres.
O zi buna si sper ca am fost cu folos !
O zi buna si sper ca am fost cu folos !
ai ajuns la consult bbybbby8? sau cel putin la un psihoterapeut cu care sa discuti despre gandurile tale?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Bună Dr. Rareș Ignat. Da am fost la psihiatrie și mi-a recomandat medicamente.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 65anxietate-poate impreuna reusim
- 19Dureri de cap de trei luni
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 6Neliniste, Nervozitate
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 14of, inima
- 28spondiloza sau anxietate?
- 14De 3 ani ma lupt cu niste stari ciudate... anxietate?
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 19Tulburari Anxietate
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 9Anxietate dimineata
- 2anxietate / atac de panica
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 1Durere mana stanga.
- 0Tahicardie sau palpitatii?
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 13Anxietate incurabila
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: