Stare ciudata de ameteala.

Buna ziua. Ma numesc Ionut, si am 24 de ani. Din iarna anului trecut, cand am facut o pneumonie asociata cu o gripa destul de urata, am ramas cu niste ameteli ciudate. Cand am fost bolnav in iarna, auzeam niste pocnituri in ureche, plus o ameteala puternica, desi stateam in pat. Dar acum la 8-9 luni de la boala, inca am acele ameteli, dar nu stiu daca sa le numesc ameteli. Sunt o combinatie de fior in tot corpul, care dureaza cam 1-2 secunde, cateodata cu intepaturi in membre, plus o stare ciudata. Mentionez ca nu imi pierd echilibrul, doar ca e foarte deranjant. Mai mentionez ca sufar de anxietate de un an si cateva luni, si urmez un tratament cu sertralina, 50 mg in fiecare zi. Plus ca am ceva probleme cu urechile, respectiv timpane perforate din copilarie. E posibil ca acea gripa sa ma afecteze asa tare? Aceste senzatii de fior cu ameteala le am mai ales cand ma misc, fac miscari bruste, ori la diferite emotii de moment. Va rog mult un raspuns daca se poate. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 12Remediere fara psiholog
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 12anxietate si atacuri de panica
- 4Tratament anxietate fobie
- 13Nu-mi revin nicicum
- 215Grup de suport pentru depresie, anxietate
- 7De ce ne e frica de medicamente?
- 3Anxietate - Nelamuriri
- 5anxietate si dureri de cap
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 2Agorafobie
- 16Anxietate generalizata. E normal sa ma simt rau dupa 1 an jumate de tratament?
- 2Depresie anxietate help
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: