Simptome premenopauza. Febra!
Am 44 ani si sunt la premenopauza, am facut teste hormonale, nu mai am ciclu din luna februarie. Ma confrunt cu simptomele clasice, asa suparatoare cum sunt, incerc sa ma acomodez...Problema este ca am niste simptome ciudate aproape in ficare luna, cam in aceeasi perioada, asemanatoare cu sindromul pre-menstrual: dureri de muschi si oase(mai ales la spate), oboseala foarte mare, apatie, somnolenta, dar ce ma intriga cel mai mult este faptul ca fac si un pic de temperatura - 38grade, care a doua zi dipare fara tratament. M-am uitat pe niste insemnari din anii trecuti si am vazut ca am mai avut asemnea simptome in preajma ciclului, dar acum sunt aproape la menopauza...Oare organismul incearca sa se adapteze si furtunile hormonale isi fac inca de cap ca in perioada cind aveam menstra? As dori sa stiu daca mai exista persoane care s-au confruntat cu asemenea simptome, ma intereseaza aspectul de senzatie ca ai gripa timp de o zi -doua ( fara sa ai simptome respiratorii, febra???). Daca se poate as dori si un raspuns avizat!
4 comentarii
Buna seara, am citit problema dvs și am și eu exact aceleași simptome supărătoare, mai ales febră
As dori sa mi spuneți dacă după atâția ani ați reușit să rezolvați problema și cum?
Vă mulțumesc!
As dori sa mi spuneți dacă după atâția ani ați reușit să rezolvați problema și cum?
Vă mulțumesc!
Va pot recomanda niște pastilute cu extract de trifoi rosu, pe care le folosește și mama mea, special pentru perioada de menopauza. Dacă doriți mai multe informații, lasăti aici mesaj sau in privat.
Buna ziua, vă mulțumesc pentru răspuns, voi incerca acele pastile...oare cat timp ar trebui sa le iau?
Dacă doriți, puteți sa îmi scrieți pe whatsapp la +447435193464 si va dau mai multe detalii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Febra 42 de grade
- 8febra si diagnostic necunoscut pana acum
- 3face febra mare si nu stiu de la ce?
- 5Tromboza cerebrala-urgent
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 1dureri de gat si febra
- 3Febra 37.2-37.5
- 4temperatura peste 39 copil
- 4Faringe
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 1Gat - urechi
- 2dureri abdominale si febra
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 0Febra, fara alte simptome, , interpretare analize
- 1o problema de premenopauza
- 1Simptome premenopauza
- 1Cauza febrei si de ce nu trece odata
- 0Alergie la paracetamol si aspirina
Mai multe informații despre: Febra Premenopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: