Premenopauza!
Buna ziua. Am 47ani si locuiesc in Belgia si as dori daca, ma poata ajuta si pe mine cineva macar cu o indrumare! Din luna decembrie ma confrunt cu stari generale foarte deosebite. Am fost la doctorul de familie si dupa urma unor analize, mi-a iesit ca am helicobacteri pylor, urmand tratamentul cu cele 2antibiotioce. Stari in continuare de rau am facut RMN in care am facut atac de panica nu am suportat, am facut schaner, am fost si pt glanda tiroida toate bune analize. In cele din urma m-au trimis la doctorul ginecolog din care mi s-a spus ca sunt la premenopauza precrindu-mi ( Laclimella). Va rog din suflet daca vede un medic Roman acst mesaj as vrea sa i-au legatura daca se poate cu dumne(ei-lui). Aici la cati doctori am fost a spus esti bine! Eu in continuare am stari de rau ameteli, dureri de cap(cefalee) modificarea menstruatiei, greata, durerea articulatiilor, star de tremur, bufeuri(transpiratii abudente)lipsa somnului etc. O fi premenopauza asta sa am simtomele acestea? Cine sa mai confrunta (doamne) cu stari din astea va rog scrieti-mi. As veni in Romania dar cu covid19nu risc sa plec. In luna Iulie am facut si testul, normal ca mi-a iesit bine. Va multumesc!
1 comentarii
Buna, Eu am baut ceai de sanzaiene si roinita, laptisor de matca, seleniu si capsule cu turmeric.Ma simt foarte bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Premenopauza
- 5menstruatie la 55 ani
- 530 de ani menopauza?
- 6Ce metode contraceptive se pot folosi...
- 1probleme cardiace la premenopauza?
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 1Se poate ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza?
- 2Premenopauza?
- 2Tenisune de la premenopauza ?
- 3sarcina sau premenopauza
- 5premenopauza sau dereglarea menstruatiei?
- 4premenopauza
- 3Tratament premenopauza... pot ramane insarcinata?
- 1o problema de premenopauza
- 0Scleroza multipla ÅŸi menopauza
- 1Premenopauza
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 0Menstra in timpul operației pe coloana lombara
- 0Lipide, colesterol, trigliceride mari
- 1Menstruație de peste 5 saptamani
Mai multe informații despre: Premenopauza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: