Menstra in timpul operației pe coloana lombara
Buna ziua! Am 48 ani și In decembrie 2021..pe 18 am suferit o intervenție chirurgicală la coloana lombara cu hemilaminectomie lombara pe L5S1..inca din timpul operatiei, mi-a venit menstra deși nu trebuia atunci. Mă ținut 9 zile, după care pe 9-19 ianuarie am avut iar, apoi 16 zile pauza și în februarie iar de pe 4 februarie-12 feb(9 zile)după care nu am mai avut menstra până în aprilie de pe 7 -21.
Luna aceasta mi-a venit pe 8 și în prezent inca sunt la menstra. Specific că nu am dureri de ovare, bufeuri că la menopauza iar înainte de operatie era ceas la 28 de zile fara dereglări.Deasemenea durerile de lombar persista, nu mai am pareza dar durerea este localizata pe lombar și este accentuată de la menstra că de obicei.Urmeaza să merg la un control ginecologic dar inca nu mi-a trecut, pot spune că este o hemoragie.Ce ar putea să fie? Sunt semne înainte de menopauza?
De ce nu se oprește, și cum de s-a dereglat după operație așa mult, înainte fiind ceas după calendar. In speranța că îmi va răspunde un medic aștept un răspuns.Mulțumesc frumos!
Luna aceasta mi-a venit pe 8 și în prezent inca sunt la menstra. Specific că nu am dureri de ovare, bufeuri că la menopauza iar înainte de operatie era ceas la 28 de zile fara dereglări.Deasemenea durerile de lombar persista, nu mai am pareza dar durerea este localizata pe lombar și este accentuată de la menstra că de obicei.Urmeaza să merg la un control ginecologic dar inca nu mi-a trecut, pot spune că este o hemoragie.Ce ar putea să fie? Sunt semne înainte de menopauza?
De ce nu se oprește, și cum de s-a dereglat după operație așa mult, înainte fiind ceas după calendar. In speranța că îmi va răspunde un medic aștept un răspuns.Mulțumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare polichistice, menstruatie dereglata... pot avea un copil?
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 7TSH 6, 851
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 1Se poate ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza?
- 4Escapelle poate deregla ciclul menstrual?
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 1dereglare sau menstruatie peste sarcina?
- 1dereglari escapelle
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Ciclu menstrual
- 1Doresc sa rămân însărcinată
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 0Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.
- 1Ciclu dereglat
Mai multe informații despre: Premenopauza dereglarea menstruatiei Tulburarile menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: