Sifilis secundar florid
La sfarsitul lunii decembrie mi'a aparut un ganglion in zona inghinala nedureros.. nu am bagat de seama. Dupa 3 saptamani au aparut niste pete vagi pe burta si spate, apoi un ganglion micut la gat.. Ma speriasem putin si ma gandeam la tot felul de chestii. Am fost de am facut analize si ulterior am fost diagnosticat cu sifilis in stadiul secundar. Am terminat prima cura de 15 moldamin.. a trecut si oboseala care a persistat cam o luna.. Intrebarea mea este: cat timp pot sta inflamati ganglionii? cel inghinal s'a mai micsorat, iar cel de la gat tot asa e micut dar se simte.
1 comentarii
-*
Ganglionii au rol de aparare a organismului in infectii.
Lasati-i sa lupte si in paralel va sustineti sistemul imunitar cat puteti.
http://forum.romedic.ro/prod/Alimente_care_intaresc_sistemul_imunitar_091038.html
P.S.: Daca puteti anunta si persoana care vi l-a dat, sa faca tratament si sa nu mai dea si pe la altii...
(*modificat de admin)
Ganglionii au rol de aparare a organismului in infectii.
Lasati-i sa lupte si in paralel va sustineti sistemul imunitar cat puteti.
http://forum.romedic.ro/prod/Alimente_care_intaresc_sistemul_imunitar_091038.html
P.S.: Daca puteti anunta si persoana care vi l-a dat, sa faca tratament si sa nu mai dea si pe la altii...
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 7am BTS?
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 3sifilis..analize angajare
- 4Sifilis - internare
- 65moldamin si xilina
- 7cum pot sa scap de sifilis
- 4Sifilis?
- 2Sifilis... pot avea contact sexual oral sau vaginal neprotejat? pot transmite boala?
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 3tratament sifilis bun?
- 2Depre sifilis
- 1Sifilis rezultat
- 1Sifilis - penicilina 2 doze in fiecare fesa si inca doua zile de cefort intravenos
- 2Am sifilis?
- 4Reinfectare sifilis
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 2Sifilis nou diagnosticat
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: