Sifilis

Buna seara
In urma unui contact sexual oral...greșeală mea fiind deoarece nu știam nimic de aceea persoana mi-am efectuat teste in ziua 22 de la contact:arn hiv (viremie) fiind nedetectabila, hiv combi, vdrl, chlamydia negative.
As dori sa știu după câte săptămâni as putea sa repet analiza pt vdrl că sa fie concludentă?după 6 săptămâni este ok?
Au trecut 4 săptămâni de atunci
Mulțumesc
In urma unui contact sexual oral...greșeală mea fiind deoarece nu știam nimic de aceea persoana mi-am efectuat teste in ziua 22 de la contact:arn hiv (viremie) fiind nedetectabila, hiv combi, vdrl, chlamydia negative.
As dori sa știu după câte săptămâni as putea sa repet analiza pt vdrl că sa fie concludentă?după 6 săptămâni este ok?
Au trecut 4 săptămâni de atunci
Mulțumesc
2 comentarii

Buna seara !
Cel mai corect este sa va adresati la medicul dermato-venerolog, acesta va va explica toate riscurile posibile si perioada de incubatie pentru fiecare maladie in parte...si respectiv va va spune daca este rezonabil sa va faceti griji si ce investigati sa faceti !
Succese si multa sanatate !
Cel mai corect este sa va adresati la medicul dermato-venerolog, acesta va va explica toate riscurile posibile si perioada de incubatie pentru fiecare maladie in parte...si respectiv va va spune daca este rezonabil sa va faceti griji si ce investigati sa faceti !
Succese si multa sanatate !

M-am programat numai că am programarea pe 13...de aceea voiam să știu la ce interval că până atunci mai efectuam un test...
Dacă știe careva rog sa lase un mesaj
Dacă știe careva rog sa lase un mesaj

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis
- 1imi este teama sa nu fie vorba de sifilis
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 3sifilis
- 2analize sifils
- 128care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 3persoanele care au avut sifilis pot lucra in domeniul alimentar?
- 7Posibila contaminare ?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 2Sifilis
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 0Rezultate serologie Sifilis
- 4Sifilis
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
- 1RPR cantitativ 1/8. Trebuie sa continui tratamentul cu moldamin?
- 1Rezultat analize laborator
- 2Sifilis nou diagnosticat
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: