sforaitul la copil

Buna seara!Fetitei mele de 3ani i se infunda nasucul, cand o nara cand alta, nu este racita, suntem la a doua serie de Protargol, am facut pauza doar 10zile, si urmam si un tratam.homeopat cu Sulfur CH15 pt.drenarea secretiilor din rinofaringe.DE CE credeti ca i se infunda nasucul asa, alternativ, si din aceasta cauza are si o respiratie mai zgomotoasa in somn, sforaie.Multumesc!
2 comentarii

Buna seara.
Respiratia zgomotoasa in timpul somnului (sforait) precum si obstructia nazala (nas infundat) pot fi cauzate de adenoidita hipertrofica ("polipi"), sau de rinita. Este necesar un consult ORL. Multa sanatate!
Respiratia zgomotoasa in timpul somnului (sforait) precum si obstructia nazala (nas infundat) pot fi cauzate de adenoidita hipertrofica ("polipi"), sau de rinita. Este necesar un consult ORL. Multa sanatate!

A fost diagnosticata cu rino-adenoidita, am facut tratament si acum suntem la a 2-a serie de Protargol, cu 10zile pauza, dar DE CE i se mai infunda nasul????Nici cu Sulfur CH 15nu mai dreneaza nimic si la suflat nu vine nimic din nas.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sforaie foarte tare - tratament?
- 12vegetatii adenoide
- 6sforait la 3 ani
- 3am probleme cu sforaitul, ce ma sfatuiti sa fac?
- 7sforait dupa operatie de vegetati adenoide
- 2sforaitul la copii
- 0sforait la copil
- 5Sforăitul nocturn distruge creierul
- 4sforait ingrozitor
- 4copilul meu de 3 ani sforaie si are apnee in somn
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 1Baietel de 3 ani sforaie cand doarme
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 4se sufoca noaptea in somn mai exact 3, 4 luni...
- 4Sforaitul, bata-l vina!
- 4Sforaitul la copii mici
- 1sforait la copil 6 ani
- 3nas infundat la copil 1 an jumatate
- 1Sforăitul o problema!!! Pentru d.nul dr. Flueraru
Mai multe informații despre: Sforaitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: