SFORAITUL INGROZITOR
Buna ziua, am o problema foarte mare in casa cu o persoana care sforaie ingrozitor. Nu poate sa doarma nimeni langa persoana respectiva. Va rog sa imi spuneti ce solutii exista pentru sforait. (solutii reale nu prostii)
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Sforaitul puternic poate fi adeseori neplacut ptr cei din jur si periculos ptr sanatate in special daca este combinat cu apneea de somn. Una dintre solutii ar fi dormitul pe o parte(si atasarea unei perne pe spate ptr evitarea intoarcerii)sau aplicarea unui dispozitiv in fiecare nara(se gaseste prin farmacii). Daca acestea nu dau rezultate, o alta solutie, de data asta profesionista ar fi apelarea la un doctor pneumolog ptr o evaluare a somnului cu ajutorul unui dispozitiv (somnograf)care trebuie purtat o noapte iar a doua zi se citesc datele de pe card pe un pc. Daca in urma somnografiei se constata o forma severa de sforait sau apnee de somn se poate recurge la o atela pneumatica prin care se sufla aer controlat cu ajutorul unui aparat-CPAP(sau autoCPAP care trebuie purtat in timpul somnului) care corecteaza aceste probleme. Tratamentul e de lunga durata(poate chiar toata viata).
Buna ziua, as vrea sa imi recomandati o clinica buna pentru sforait, persoana cu probleme trebuie tratata neaparat, sforaie prea tare
Buna ziua, as vrea sa imi recomandati o clinica buna pentru sforait, persoana cu probleme trebuie tratata neaparat, sforaie prea tare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sforaie foarte tare - tratament?
- 5sforait si probleme cu saliva
- 6Sforai de pe la 15 ani si ma trezesc de mai multe ori pe parcursul noptii
- 5de 8 ani am probleme cu sforaitul
- 6sforait la 3 ani
- 3am probleme cu sforaitul, ce ma sfatuiti sa fac?
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 1'nas infundat si sforait '
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 4copilul meu de 3 ani sforaie si are apnee in somn
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 3sforait si apnee
- 2sforaitul la copil
- 4Sforaitul la copii mici
- 5Sforaitul - problema mare - URGENT
- 6Ajutor - persoana care sforaie, suntem DISPERATI !!!!!!!!!
- 5Sforait dupa operatia de deviatie de sept
Mai multe informații despre: Sforaitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: