Sforăitul o problema!!! Pentru d.nul dr. Flueraru

02-02-2022
Gradinita
Nu este medic/terapeut
Gradinita
Bună ziua!!! D.le doctor, ma confrunt de vreo doi ani de zile cu o problema... Am început sa sforăi, (37 ani, 1.67, 70kg)iar dimineața ma trezesc cu nasul înfundat. Bineînțeles am consultat medicul Orl.ist care mi.a indicat un control alergologic care a ieșit negativ, și în urma consultului cornetele nazale sunt foarte inflamate și la primul și la al doilea consult, lucru care provoacă nedoritul sforăit. În urma primului consult mi.a fost prescris Awamis, care a făcut fata o perioada, iar după al doilea consult mi.a recomandat cauterizare cornetelor dar pana ma voi hotari dacă voi face operația respectiva sa folosesc și Rinoclenil. Acum nu mai face fata nici acesta și peste toate parca am și un "gajait" în gat, care intensifica zgomotul. Acum va rog recomandați operația? scap de sforăit, sau pot remedia problema și în alte moduri?... În speranța unui răspuns va mulțumesc anticipat!!!!
1 comentarii
0
02-02-2022, ora 18:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. cornetele nazale se pot micosra in volum foarte usor cu Radiofrecveta
Daaar.. daca nu tratezi Cauza problemelor..ele in 1-2 ani.. se refac la loc
Cauza de ce sfoarai... este o alimentatie incorecta seara si un reflux gastro eosfagian in somn
asa ca initial mergi la Gastrologie..
vezi daca nu ai helicobacter
vezi daca nu ai hernie hiatala
citeste pe forum ce am scpus la alti pacienti ca NU mia ai voie sa consumi Niciodata seara la cina si dupa cina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: