Poti ramane daca o faci pe perioada ciclului?
Daca am facuto cu prietenul pe perioada ciclului pe data de 23 Mai vinerii si sambata mi sa terminat ciclul e posibil sa raman insarcinata daca partenerul sa terminat in mine ?Sunt sanse de a fi mamica sau sunt slabe sanse oricare ar fi raspunsul as fi foarte multumita.
4 comentarii
De obicei nu, pentru ca la menstruatie femeile nu prea au ovulatie.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Sansele de a ramane insarcinata sunt mici.Sansele de a face o infectie uterina sunt sensibil mai mari.Este bine sa eviti contactul sexual in timpul menstrei deoarece colul este deschis si uterul este vulnerabil.
care sunt cele mai sigure zile in care poti face sex incat partenerul sa spermeze in tine si sa nu ramai insarcinata? trebuie neaparat sa stiu..va rog...
tu tii neaparat sa te risti? Nimeni nu-ti poate garanta 100% ca intr-o anumita zi nu poti ramane insarcinata. Poti sa-ti calculezi perioada fertila, dar trebuie sa ai o menstruatie FOARTE regulata, altfel se mai intampla accidente.
eu zic ca cea mai sigura varianta prin care poti sa-l lasi sa ejaculeze in tine fara frica de sarcina este sa incepi sa iei anticonceptionale. Altfel, riscuri tot exista si n-as vrea sa te vad postand intrebari despre avort :(
eu zic ca cea mai sigura varianta prin care poti sa-l lasi sa ejaculeze in tine fara frica de sarcina este sa incepi sa iei anticonceptionale. Altfel, riscuri tot exista si n-as vrea sa te vad postand intrebari despre avort :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ajutor..am o mare problema - contact sexual neprotejat
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 6contact sexual imediat dupa ciclu
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 8Sex in timpul menstratiei+protejare.E posibil sa raman insarcinata?
- 6pot ramane insarcinata.?
- 4sarcina?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 6am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei... sunt foarte speriata!
- 1Sex in a 5-a zi a ciclului
- 2Anticonceptionale
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Sex protejat in timpul mentruatiei
- 0Sex neprotejat in timpul menstruatiei
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: