Sexul anal... poate fi insarcinata?
;))))))))))))) Hai ca m-ai facut sa zambesc mai paul ;))))))))))))) Pe bune acum, dar daca e atat de pacat sa faci sex, atunci de ce cand un om doreste sa devina preot trebuie sa se casatoareasca prima data??Zau acum, nu avem voie sa ne casatorim si sa facem copii?Mai pacat faci tu, ca daca erai atat de "curat" precum zici, nu intrai pe forum de sexologie (vb lui Florinelu) ;)))))))))))))))))) Si de ce utilizezi internetul, a?Ca este pacat!!Este pacat sa te uiti la tv, este pacat sa asculti muzica etc!Si eu sunt credincioasa, dar mai si pacatuiesc uneori ;D ca deh, din pacat ne-am nascut ;P
Fetele voi ce mai faceti, cum o mai duceti?Cu dragostea cum stati? :D
Va pupic
Fetele voi ce mai faceti, cum o mai duceti?Cu dragostea cum stati? :D
Va pupic
Alisuk ai mai fost la peshte? ;)))))))))))))))))
Ma duc Jackie, foarte des!!!
Parca am mai intinerit, sa vezi ce corp am facut si ce fata !! Se mira pana si dumnealui !
Ma simt ok si va recomand si voua fetelor sa mergeti macar odata pe luna la peste, e relaxant, te simti altfel !
Va pup!
Ali
Parca am mai intinerit, sa vezi ce corp am facut si ce fata !! Se mira pana si dumnealui !
Ma simt ok si va recomand si voua fetelor sa mergeti macar odata pe luna la peste, e relaxant, te simti altfel !
Va pup!
Ali
Ce mai fac doamnele? Vad ca aveti ceva activitate:))))))))))))))))))))))))))))
Foarte bine Alisuk, sa mergi in continuare la peshte!Eu abia imi fac timp sa intru pe net :D Bine ca imi zici ce bine arati si poze ciuciu ;))) Ca mi s-au albit ochii asteptand :D
Florinelu ce faci dom"le?Pe unde fusesi?Ce mai fac fetele?Pai avem domle activitate ca ne-a zgandarit nea"Paul ;))))))))) Inainte ne zgandareai tu :P hihihi Dar te-ai cumintit si nu mai aveam samanta de scandal ;)))
Va pupacesc
Florinelu ce faci dom"le?Pe unde fusesi?Ce mai fac fetele?Pai avem domle activitate ca ne-a zgandarit nea"Paul ;))))))))) Inainte ne zgandareai tu :P hihihi Dar te-ai cumintit si nu mai aveam samanta de scandal ;)))
Va pupacesc
Pai fetele is bine, suntem in "stand-by", ca din moment in moment se poate intampla minunea, desi pe 11 e programata, dar nu se stie:) Si am niste emotii.de nu-ti pot spune!Eu. mi-am mai odihnit creierul si m-am incarcat cu energii, la triplul sfat a lu' domnu' doctor Sorin Balan:))
Salutare ! Hai Jackie ca o sa-ti trimit poze ca imi fac unele acum recent ca sa ma laud si eu !!!!!
Florinele, pe 11 naste ?Doamne ajuta ! Sa fie sanatoase ! Ce eveniment va fi la tine in familie, sa vezi ce emotii o sa o cand o sa o vezi !!!!! Simti ca iti iasa inima din piept !!!
Pai mai e un pic, ai grija ce faci, tu sa fii tare ca al meu barbat in loc sa aiba grija de mine sa ma incurajeze cand sa nasc primul copil , a lesinat langa pat. Eu urlam de am speriat spitalul si doctorii pe langa el sa -l faca sa-si revina !!
Daca se naste acum in perioada asta inseamna ca e "" taurasa""- Zodie buna ! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea !
Asteptam vesti de la tine ! Curaj, taticule !!!!!!
Florinele, pe 11 naste ?Doamne ajuta ! Sa fie sanatoase ! Ce eveniment va fi la tine in familie, sa vezi ce emotii o sa o cand o sa o vezi !!!!! Simti ca iti iasa inima din piept !!!
Pai mai e un pic, ai grija ce faci, tu sa fii tare ca al meu barbat in loc sa aiba grija de mine sa ma incurajeze cand sa nasc primul copil , a lesinat langa pat. Eu urlam de am speriat spitalul si doctorii pe langa el sa -l faca sa-si revina !!
Daca se naste acum in perioada asta inseamna ca e "" taurasa""- Zodie buna ! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea !
Asteptam vesti de la tine ! Curaj, taticule !!!!!!
Hai ca mi-ai dat o veste buna Alisuk!!Abia astept sa imi trimiti poze!!! Florinelu s-a topit de pe acum ;)) Cand o sa-si tina printesa in brate prima data cred ca lesina si el ;))))))))))) Vai Alisuk ce m-ai facut sa rad!!Cum sa lesine sotul tau??hahaha Dar daca ar fi trebuit sa nasca el??Si cica barbatul e puternic rau!!De unde, ca daca nu am fi noi femeile, ar fi vai si-amar de capul lor ;))))))))) Sunt caraghiosi rau barbatii, mai ales cand tin in brate pt prima data un bebelus ;)))))))) Al meu berbec era terminat de bucurie si de emotie!Cand isi lua printesa in brate se inrosea de tot si parca se umfla in pene precum curcanul ;)))
0
04-05-2009, ora 18:25
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Ce mai faceti, mi-a fost dor de voi.
Felicitari Florynel, sa-ti traiasca copilasul si transmite-i sotiei nastere usoara. Sora mea este internata la Cantacuzino si cred ca la ora asta medicul a terminat operatia de cezariana. Are o fetitza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norocul alora de la spital ca naste prin cezariana, pentru ca altfel scula toti oamenii pe o raza de 10 km2 (sora-mea are un ambitus de 4 octave, gen Aguilera)...ramaneau surzi!
Voi ce mai faceti???????????????????????????????????????????
O zi buna tuturor! :))))
Felicitari Florynel, sa-ti traiasca copilasul si transmite-i sotiei nastere usoara. Sora mea este internata la Cantacuzino si cred ca la ora asta medicul a terminat operatia de cezariana. Are o fetitza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norocul alora de la spital ca naste prin cezariana, pentru ca altfel scula toti oamenii pe o raza de 10 km2 (sora-mea are un ambitus de 4 octave, gen Aguilera)...ramaneau surzi!
Voi ce mai faceti???????????????????????????????????????????
O zi buna tuturor! :))))
Hello si tie Nick!Si noua ne-a fost dor de tine!Nu prea ne-am mai intalnit in ultima perioada...
Sa fie sanatoasa sora ta si fetita ei!Cred ca Daria o sa fie tare bucuroasa pt ca acum are o surioara la fel de dulce ca si ea ;)
Eu am asa un gol in stomac din cauza plecarii...si cand ma gandesc la despartirea de ai mei, deja ma apuca plansul ;( Dar nah, in Biblie scrie "femeia trebuie sa-si urmeze sotul" ;)) Clara este foarte incantata!Mai ma ingrozeste si gripa asta porcina, dar sper sa nu fie chiar asa cum se spune la stiri!Vorba Mihaelei Radulescu :"eu nu cred in chestia cu gripa porcina, la fel cum nu am crezut nici in cea aviara!Cum adica, raceste porcul si se imbolnaveste omul?!"
Nu prea am somn dupa cum vedeti, asa ca o sa mai ma invart pe forum un picut ;) Berbecul meu doarme neitors iar eu ma plimb cu netul ;)))))
Va pupic
Sa fie sanatoasa sora ta si fetita ei!Cred ca Daria o sa fie tare bucuroasa pt ca acum are o surioara la fel de dulce ca si ea ;)
Eu am asa un gol in stomac din cauza plecarii...si cand ma gandesc la despartirea de ai mei, deja ma apuca plansul ;( Dar nah, in Biblie scrie "femeia trebuie sa-si urmeze sotul" ;)) Clara este foarte incantata!Mai ma ingrozeste si gripa asta porcina, dar sper sa nu fie chiar asa cum se spune la stiri!Vorba Mihaelei Radulescu :"eu nu cred in chestia cu gripa porcina, la fel cum nu am crezut nici in cea aviara!Cum adica, raceste porcul si se imbolnaveste omul?!"
Nu prea am somn dupa cum vedeti, asa ca o sa mai ma invart pe forum un picut ;) Berbecul meu doarme neitors iar eu ma plimb cu netul ;)))))
Va pupic
Buna copii!
Ce mai faceti voi? Fetelor? Nicusor?
Spartane, nu mai dai nici un semn? Mai traiesti?
Taticu ce-o face ?
Va doresc toate cele bune ca eu am treaba de acum incolo si nu va mai pot nici saluta!
Sa auzim de bine!
Ce mai faceti voi? Fetelor? Nicusor?
Spartane, nu mai dai nici un semn? Mai traiesti?
Taticu ce-o face ?
Va doresc toate cele bune ca eu am treaba de acum incolo si nu va mai pot nici saluta!
Sa auzim de bine!
0
20-05-2009, ora 23:21
Salutare tuturor si Hristos a Inviat (se spune Hristos a Inviat pana la Inaltarea Mantuitorului, de maine intr-o saptamana).
Alissia, eu sunt din ce in ce mai bine, sunt pe drumul cel bun; am avut parte de niste experiente fantastice.
De ceilalti nici eu nu stiu nimic; cu Spartan am vb pe mess, dar cu Jackie, Arena, Florynel etc., nu! Cu siguranta sunt bine, dar sunt mult prea ocupati cu diverse treburi constructive.
Iti/va doresc numai bine si spor la treaba!
O seara buna si somn usor:)
Alissia, eu sunt din ce in ce mai bine, sunt pe drumul cel bun; am avut parte de niste experiente fantastice.
De ceilalti nici eu nu stiu nimic; cu Spartan am vb pe mess, dar cu Jackie, Arena, Florynel etc., nu! Cu siguranta sunt bine, dar sunt mult prea ocupati cu diverse treburi constructive.
Iti/va doresc numai bine si spor la treaba!
O seara buna si somn usor:)
Salutare salutare !
Traiesc :) cum spunea si NICK am mai vorbit cu el pe mess.
Am diverse preocupari, in rest toate bune :)
Am avut ceva emotii pentru o saptamana din cauza prietenei dar sa rezolvat cu bine :).
Bafta tuturor !!!
Traiesc :) cum spunea si NICK am mai vorbit cu el pe mess.
Am diverse preocupari, in rest toate bune :)
Am avut ceva emotii pentru o saptamana din cauza prietenei dar sa rezolvat cu bine :).
Bafta tuturor !!!
Si taticul e bine si cum nu se poate mai fericit, numai ca nu mai are timp de calculator, ca de-acum bebica ai acapareaza tot timpul si toata atentia. Toate bune tuturor!
Taticule, fericitule, sa-ti traiasca, sa va de-a Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de ea! Sper ca bebica voastra sa fie cuminte si sa doarma mult noaptea si sa nu te aud peste catva timp ca ai da orice pentru o ora de somn linistit !!! Ha, ha, unii din noi au trecut prin asta !! Deja cred ca v-a facut scavii ei !!!!
Restul lumii, sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi!
pooop
Ali
Restul lumii, sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi!
pooop
Ali
E cuminte bebica, multumim frumos Ali!Saptamana trecuta am botezat-o si acum e si mai cuminte, papa si doarme! Voi ce mai faceti? Cred ca v-ati luat cu totii drepturile de autor de la domnul doctor, si acum sunteti pe undeva prin Bahamas, la umbra, nu-i asa?!?!?:)))))))))))))))))))))))))))))))
0
21-06-2009, ora 13:50
Salut!
Ma bucur ca se simte mai bine, sa-ti traiasca!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mie personal, domnul doctor mi-a dat 10.000 de euro si acum sunt in China, vizitez Marele Zid Chinezesc; dupa, urmeaza un periplu prin Grecia (la Muntele Athos si prin Meteora) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Be serious!
Jackie, Arena, Alissia, Spartan.????????????
O zi buna!
Ma bucur ca se simte mai bine, sa-ti traiasca!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mie personal, domnul doctor mi-a dat 10.000 de euro si acum sunt in China, vizitez Marele Zid Chinezesc; dupa, urmeaza un periplu prin Grecia (la Muntele Athos si prin Meteora) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Be serious!
Jackie, Arena, Alissia, Spartan.????????????
O zi buna!
Buna dragilor!
Dar pe aici nu s-a mai deranjat nimeni sa treaca o perioada, in frunte cu mine bineinteles ;))))))))
Noroc cu Florinelu" si Nick :D
Florinel, sa va traiasca bebica si sa va bucurati de ea!!Cred ca e o splendoare!!Tu ti-ai mai revenit din emotii? :)))
Nick hai ca ai fost tare!! ;))))))))))))) Daca iti mai raman bani sa treci si pe la noi pe-aici ;))))))))))))))))))))))
Alisuk, arena, spartan, voi pe unde umblati??Nu vi s-a facut dor de noi? :D
Va pupacesc de nu va vedeti :P
Dar pe aici nu s-a mai deranjat nimeni sa treaca o perioada, in frunte cu mine bineinteles ;))))))))
Noroc cu Florinelu" si Nick :D
Florinel, sa va traiasca bebica si sa va bucurati de ea!!Cred ca e o splendoare!!Tu ti-ai mai revenit din emotii? :)))
Nick hai ca ai fost tare!! ;))))))))))))) Daca iti mai raman bani sa treci si pe la noi pe-aici ;))))))))))))))))))))))
Alisuk, arena, spartan, voi pe unde umblati??Nu vi s-a facut dor de noi? :D
Va pupacesc de nu va vedeti :P
0
22-06-2009, ora 18:28
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
As veniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ca-mi place...n, dar...nu cred ca-mi mai raman bani :)))))))
Kisses for the girls and cheers for the guys!
As veniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ca-mi place...n, dar...nu cred ca-mi mai raman bani :)))))))
Kisses for the girls and cheers for the guys!
Salutare Salutare Iarasi probleme.pentru prietena, tuseste intr-una, dimineata cand se trezeste are dureri de gat si noaptea se trezeste sufocata:| si tuseste super tare:| a luat coldrex, strepsils, ambroxol ia si acum iar azi am fost la farmacie si nea dat doamna farmacista eritromicina si trachisept de supt.ceva ajutor poate sa dea cineva...a facut si ceaiuri cu lamaie si ceaiuri fervex si cartofi la gat si varza :| si ceai de foi de ceapa.dar degeaba.putin ajutor
Eritromicina e cam slabuta, Trebuia sa faca o vizita medicului de familie sa o vada in gat si sa o asculte la plamani.Daca deja nu i-a trecut are nevoie de un antibiotic mai serios.
0
04-07-2009, ora 16:09
Salutare! Dna Doctor Balcan ti-a dat un sfat f pertinent, urmeaza-l indeaproape! ;))) Insanatosire grabnica!
Da, da, expresia cu "sa o vada in gat si sa o asculte la plamani" e beton, mi-a placut si mie:))))))))))))))Unde mai pui ca sunt antibiotice serioase si neserioase, cum ar fi eritromicina:)))))
0
05-07-2009, ora 16:07
Poftim? Tu iar ai chef de "caterinca". Dna doctor s-a exprimat strict pe intelesul lui Spartan.
Antibiotic neserios in termeni medicali inseamna ca, acel antibiotic NU are un spectru de actiune foarte mare, limitandu-se la numai cateva bacterii patogene. Antibiotic serios este acel antibiotic cu spectru de activitate deosebit de mare (larg) - o gama larga de microorganisme, inclusiv la multe dintre cele rezistente la alte antibiotice beta-lactamice. O astfel de formula cu spectru f mare este AUGMENTINUL, care prin continutul de amoxicilina si clavulanat de potasiu are efecte pozitive mult mai bune asupra unei infectii orl-iste si nu numai.
In plus, macrolidele sunt aproape depasite in conditiile in care bacteriile, si in general mai toate microorganismele patogene si-au modificat structurile genetice si s-au reprogramat...in ziua de azi nici antibioticele serioase nu mai fac fata.
De ce esti rau???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Imi cer scuze ca m-am amestecat in aceasta discutie, dar chiar nu-mi place injustetea...
Numai Bine!
Antibiotic neserios in termeni medicali inseamna ca, acel antibiotic NU are un spectru de actiune foarte mare, limitandu-se la numai cateva bacterii patogene. Antibiotic serios este acel antibiotic cu spectru de activitate deosebit de mare (larg) - o gama larga de microorganisme, inclusiv la multe dintre cele rezistente la alte antibiotice beta-lactamice. O astfel de formula cu spectru f mare este AUGMENTINUL, care prin continutul de amoxicilina si clavulanat de potasiu are efecte pozitive mult mai bune asupra unei infectii orl-iste si nu numai.
In plus, macrolidele sunt aproape depasite in conditiile in care bacteriile, si in general mai toate microorganismele patogene si-au modificat structurile genetice si s-au reprogramat...in ziua de azi nici antibioticele serioase nu mai fac fata.
De ce esti rau???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Imi cer scuze ca m-am amestecat in aceasta discutie, dar chiar nu-mi place injustetea...
Numai Bine!
Hai mai Nick, mai glumim si noi:)))))))))Dar nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc, daca trebuia ca prietena lui Spartan sa mearga la ginecolog sau la proctolog (Doamne fereste), atunci unde trebuia sa "o vada" doctorul????(Tot pe intelesul lui Spartan, fireste) Cer scuze doamnei doctor Balcan pentru remarcile mele, stiu ca nu se supara, doar e moldoveanca, ca si mine de altfel!!O zi placuta tuturor si toate bune fara medicamente!
0
05-07-2009, ora 17:24
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai si vazut repede ca dansa este din Iasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai si vazut repede ca dansa este din Iasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc Doamna doctor, mersi Nick. :)) Mersi in special Florinel pentru sfaturi:))...sa rezolvat problema a mai luat ceva pastile ceva ceaiuri doua zile de plaja la Dunare si sa rezolvat:)
Florine cum e sa fi tatic?
Florine cum e sa fi tatic?
0
08-07-2009, ora 11:42
Cu placere Domnule Spartan...
Salutare la toata lumea !! Timpul a ajuns dusmanul meu nr.1 si de aceea am o ocazie acum sa va salut! Toata lumea de ok ? Taticule, ce face bebelusul tau ? Este bine, sanatoasa? Cu cine seamana?
Ca intotdeauna ma binedispun cand citesc cate ceva pe aici si la ultima postare, taticule, ai fost mortal. Doamne, da multa imaginatie mai ai !!! Ha, ha, ha ce-am mai ras !!!!
Fetelor, aveti grija sa nu ne imbolnavim ca, doamne fereste, mai stiti pe unde o trebui sa ne vada doctorul ? Pe romaneste va spun data viitoare !!!!
Nick, am primit mailul de la tine, ca intotdeauna foarte dragut, multumesc ca te gandesti si la mine!
Spartane, in afara de boala asta a prietenei tale, care mai e viata ta?
Jackie, pe unde umbli ? Tu nu mai vii acasa? Mi-e dor de tine !! Stii ceva? Cred ca a nascut More. Poate resusesti tu sa-i dai un semn, incerc si eu dar incearca si tu !
Va poooopa pe toti
Ali
Ca intotdeauna ma binedispun cand citesc cate ceva pe aici si la ultima postare, taticule, ai fost mortal. Doamne, da multa imaginatie mai ai !!! Ha, ha, ha ce-am mai ras !!!!
Fetelor, aveti grija sa nu ne imbolnavim ca, doamne fereste, mai stiti pe unde o trebui sa ne vada doctorul ? Pe romaneste va spun data viitoare !!!!
Nick, am primit mailul de la tine, ca intotdeauna foarte dragut, multumesc ca te gandesti si la mine!
Spartane, in afara de boala asta a prietenei tale, care mai e viata ta?
Jackie, pe unde umbli ? Tu nu mai vii acasa? Mi-e dor de tine !! Stii ceva? Cred ca a nascut More. Poate resusesti tu sa-i dai un semn, incerc si eu dar incearca si tu !
Va poooopa pe toti
Ali
0
09-07-2009, ora 14:52
Salutations! Welcome back Alissia... Ce mai faci? Ce mai fac baietii tai?
Bine ca ii dai si tu nas lui Florynel.o sa ajungem sa ne. hm.sunteti de groaza!
Si noi te pupaaaaaaaaaaaam pe tine!
Bine ca ii dai si tu nas lui Florynel.o sa ajungem sa ne. hm.sunteti de groaza!
Si noi te pupaaaaaaaaaaaam pe tine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 2Pot fi insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 8e sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 7Diane 35 si sarcina
- 4sunt insarcinata?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 2posibila sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Sarcina?
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: