sunt insarcinata?
buna ziua. am o f mare problema.am o relatie stabila si s-a mai intamplat sa nu ne protejam la fiecare contact sexual.am avut ultima menstruatie pe 3 decembrie.de atunci nu mi-a mai venit.am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ.nu am simptome care sa ma duca cu gandul la o sarcina dar nici care s imi arate ca urmeaza sa imi vina menstruatia.exista posibilitatea sa fiu insarcinata si testul sa fie gresit? l-am facut dimineata si dupa ce menstruatia imi intarziase destul de mult timp.singurul lucru mai ciudat pe care l-am observat este ca la ultimele contacte sexuale ama vut dureri.exista posibilitatea sa fie vreo infectie sau rana care sa produca si intarzierea menstruatiei? va rog mult sa imi raspundeti cat se poate de repede.va multumesc anticipat
1 comentarii
Testele de sarcina pot gresi, dar cand gresesc, de regula e in sensul rezultatelor fals pozitive (aprox 4%) si nu fals negative (aprox 1 %). Deci, probabilitatea de a fi insarcinata este de aprox 1 %. In sfarsit, durerea la contact sexual nu este specifica sarcinii, ci mai degraba sugereaza o altă cauză, de exemplu o inflamaţie. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2need help: sunt insarcinata?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 2Sunt insarcinata?
- 3insarcinata?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 0sunt gravida?
- 3Sarcina?
- 1Ciclul menstrual
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: