sunt insarcinata?
buna ziua. am o f mare problema.am o relatie stabila si s-a mai intamplat sa nu ne protejam la fiecare contact sexual.am avut ultima menstruatie pe 3 decembrie.de atunci nu mi-a mai venit.am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ.nu am simptome care sa ma duca cu gandul la o sarcina dar nici care s imi arate ca urmeaza sa imi vina menstruatia.exista posibilitatea sa fiu insarcinata si testul sa fie gresit? l-am facut dimineata si dupa ce menstruatia imi intarziase destul de mult timp.singurul lucru mai ciudat pe care l-am observat este ca la ultimele contacte sexuale ama vut dureri.exista posibilitatea sa fie vreo infectie sau rana care sa produca si intarzierea menstruatiei? va rog mult sa imi raspundeti cat se poate de repede.va multumesc anticipat
1 comentarii
Testele de sarcina pot gresi, dar cand gresesc, de regula e in sensul rezultatelor fals pozitive (aprox 4%) si nu fals negative (aprox 1 %). Deci, probabilitatea de a fi insarcinata este de aprox 1 %. In sfarsit, durerea la contact sexual nu este specifica sarcinii, ci mai degraba sugereaza o altă cauză, de exemplu o inflamaţie. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreun risc de a ramine insarcinata?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 4lichidul preejaculator
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 3sa fie vorba de o sarcina?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 5Se poate sa fie insarcinata!?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2Posibila sarcina?
- 14Sarcina sau nu?
- 7Help.. sarcina?
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 2E inca virgina?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: