sunt insarcinata?

buna ziua. am o f mare problema.am o relatie stabila si s-a mai intamplat sa nu ne protejam la fiecare contact sexual.am avut ultima menstruatie pe 3 decembrie.de atunci nu mi-a mai venit.am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ.nu am simptome care sa ma duca cu gandul la o sarcina dar nici care s imi arate ca urmeaza sa imi vina menstruatia.exista posibilitatea sa fiu insarcinata si testul sa fie gresit? l-am facut dimineata si dupa ce menstruatia imi intarziase destul de mult timp.singurul lucru mai ciudat pe care l-am observat este ca la ultimele contacte sexuale ama vut dureri.exista posibilitatea sa fie vreo infectie sau rana care sa produca si intarzierea menstruatiei? va rog mult sa imi raspundeti cat se poate de repede.va multumesc anticipat
1 comentarii

Testele de sarcina pot gresi, dar cand gresesc, de regula e in sensul rezultatelor fals pozitive (aprox 4%) si nu fals negative (aprox 1 %). Deci, probabilitatea de a fi insarcinata este de aprox 1 %. In sfarsit, durerea la contact sexual nu este specifica sarcinii, ci mai degraba sugereaza o altă cauză, de exemplu o inflamaţie. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3pot ramane insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 10Insarcinata sau nu?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 12posibil sarcina?
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 3pot ramane insarcinata?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 0Sarcina sau nu?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: