sunt insarcinata?
buna ziua. am o f mare problema.am o relatie stabila si s-a mai intamplat sa nu ne protejam la fiecare contact sexual.am avut ultima menstruatie pe 3 decembrie.de atunci nu mi-a mai venit.am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ.nu am simptome care sa ma duca cu gandul la o sarcina dar nici care s imi arate ca urmeaza sa imi vina menstruatia.exista posibilitatea sa fiu insarcinata si testul sa fie gresit? l-am facut dimineata si dupa ce menstruatia imi intarziase destul de mult timp.singurul lucru mai ciudat pe care l-am observat este ca la ultimele contacte sexuale ama vut dureri.exista posibilitatea sa fie vreo infectie sau rana care sa produca si intarzierea menstruatiei? va rog mult sa imi raspundeti cat se poate de repede.va multumesc anticipat
1 comentarii
Testele de sarcina pot gresi, dar cand gresesc, de regula e in sensul rezultatelor fals pozitive (aprox 4%) si nu fals negative (aprox 1 %). Deci, probabilitatea de a fi insarcinata este de aprox 1 %. In sfarsit, durerea la contact sexual nu este specifica sarcinii, ci mai degraba sugereaza o altă cauză, de exemplu o inflamaţie. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14oare sunt insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 5risc de sarcina?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: