sex dupa nastere la 5 saptamani neprotejat!
buna ziua,
am o mare problema, am facut sex cu sotul meu, in urma cu 5 saptamani am nascut si problema este ca nu ne-am protejat!daca stiti cumva, credeti ca pot avea probleme de sanatate ca nu am asteptat cele 6 sapt. si ce sanse sunt sa raman insarcinata?precizez ca am facut cezariana si alaptez!pot lua in aceste conditii postinor ca sa ma asigur ca nu raman insarcinata?multumesc
am o mare problema, am facut sex cu sotul meu, in urma cu 5 saptamani am nascut si problema este ca nu ne-am protejat!daca stiti cumva, credeti ca pot avea probleme de sanatate ca nu am asteptat cele 6 sapt. si ce sanse sunt sa raman insarcinata?precizez ca am facut cezariana si alaptez!pot lua in aceste conditii postinor ca sa ma asigur ca nu raman insarcinata?multumesc
3 comentarii
daca alaptati nu este bine sa luati pastila ptr ca poate dauna alaptarii! eu asa stiu :(
Dupa o cezariana in urma cu aproape 5 saptamani o sarcina e un mare risc. Dar in acest caz ar trebui sa intrerupi alaptarea vreo 2 zile timp in care ai putea sa te mugi si sa ii dai lapte bebelusului cu lingurita.
Postinorul contine hormoni care se transmit prin laptele matern si afecteaza bebelusul.
Postinorul contine hormoni care se transmit prin laptele matern si afecteaza bebelusul.
la cat timp se poate ramane insarcinata iar, dupa cezariana?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema dupa nastere: scapari de gaze
- 4am nascut de 5 luni si aseara sia dat drumul in mine pot ramane gravida?
- 13Durere in timpul actului sexual
- 4Cat timp poti sta fara sex?
- 1Viata sexuala dupa nasterea naturala
- 7Muschii vaginali
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
- 7Despre soțul meu
- 0Dificultati cu sotia
- 0Sangerare dupa contact sexual
- 1Sotia mea doar ce a nascut de scurt timp si stiu ca nu avem voie sa facem sex momentan
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 1Intrebare contact sexual dupa cezariana
- 0Nastere cu probleme si probleme dupa 10 luni de la nastere
- 1Ajutați-mă - contact sexual după naștere
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: Viata sexuala dupa nastere
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: