Depresie pe fond dizarmonic
Bună! Puteți sa mi explicați ce este depresia pe fond dizarmonic? La ce se referă mai exact? Cu ce este diferențiată fata de altă tulburare depresivă?
3 comentarii
Buna ziua
Inseamna ca in afara de tulburarea depresiva aveti si o structura de personalitate care nu prea functioneaza, de aceea se numeste ”dizarmonica”
Inseamna ca in afara de tulburarea depresiva aveti si o structura de personalitate care nu prea functioneaza, de aceea se numeste ”dizarmonica”
Buna ziua! Personalitatea este un ansamblu complex de comportamente, caracteristic fiecarui individ, comportamente care isi pun amprenta definitorie pe modul de a relationa cu ceilalti, cu lumea inconjuratoare, de a se percepe pe sine in raport cu mediul social. Diferenta fata de o alta tulburare depresiva este prezenta acestor trasaturi de personalitate.
Este un mod frumos de a spune ca pe langa depresie, mai aveti si o personalitate de cacao. Literalmente asta inseamna, verificati si in engleza. Probabil l-ati deranjat cu ceva pe cel care v-a pus aceasta eticheta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie, din nou?
- 11Episod maniacal indus
- 20depresia si atacurile de panica
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 2tulburare anxioasa si depresie bipolara
- 12episod depresiv sever cu elemente psihotice
- 0Am o depresie?
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 6Regret ce am facut.
- 5este util tratamentul cu rispolept in depresie majora?
- 11Incotro se indreapta viata mea? - Depresie
- 6Cum scap de depresie?
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 5tulburare depresiva recurenta
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 2Depresie sau altceva
- 9Depresie de aproape un an!
- 4Depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: