Depresie pe fond dizarmonic

Bună! Puteți sa mi explicați ce este depresia pe fond dizarmonic? La ce se referă mai exact? Cu ce este diferențiată fata de altă tulburare depresivă?
3 comentarii

Buna ziua
Inseamna ca in afara de tulburarea depresiva aveti si o structura de personalitate care nu prea functioneaza, de aceea se numeste ”dizarmonica”
Inseamna ca in afara de tulburarea depresiva aveti si o structura de personalitate care nu prea functioneaza, de aceea se numeste ”dizarmonica”

Buna ziua! Personalitatea este un ansamblu complex de comportamente, caracteristic fiecarui individ, comportamente care isi pun amprenta definitorie pe modul de a relationa cu ceilalti, cu lumea inconjuratoare, de a se percepe pe sine in raport cu mediul social. Diferenta fata de o alta tulburare depresiva este prezenta acestor trasaturi de personalitate.

Este un mod frumos de a spune ca pe langa depresie, mai aveti si o personalitate de cacao. Literalmente asta inseamna, verificati si in engleza. Probabil l-ati deranjat cu ceva pe cel care v-a pus aceasta eticheta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2depresia endogena
- 10Problema psihica?
- 7renuntarea la fumat pt "posesor de TAB"
- 6Depresie grava.. am fost prostit de doua ori de aceeasi fata si simt ca totul a fost ireal cu ea
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 33Depresie
- 5tulburare depresiva recurenta
- 11Depresie. situatie disperata
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 15depresie ipohondriaca
- 4Depresie
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 5Mama mea nu mai ia pastilele
- 4Depresie si/sau burnout?
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
- 1Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: