Probleme psihice

29-08-2024
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
In cazul in care chiar sunt '" URMARIT '" si nu e doar impresia mea falsa/gresita ce pot sa fac?
7 comentarii
0
29-08-2024, ora 13:10
ex
Nu este medic/terapeut
ex
Chiar?...

Du-te la Obregia ca te dezurmaresc doctorii de acolo!
0
29-08-2024, ora 13:20
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Am avut si atacuri de panica din cauza asta. Eu am probleme serioase, nu glumesc.
0
29-08-2024, ora 13:39
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
La începutul lunii august am avut pulsul peste 160 bpm si m am simțit foarte foarte rău cu o stare de infarct aproape. Făcusem un atac de panică puternic din cauza unor oameni. Mă poate îndruma cineva, ce pot sa fac eu in situația asta? Rog un sfat.
0
29-08-2024, ora 14:00
ex
Nu este medic/terapeut
ex
De ce nu scrii pe sectiunea de Boli Psihice a forumului? Sunt mai multi cei care scriu acolo.

Ce poti face? Schimba medicul daca cel sau cea cu care esti pacient nu te multumeste. Stai si te plangi de jumate de an ca esti urmarit, pune mana si ia taurul de coarne si du-te la un medic bun macar pentru un consult sa vezi ce zice.

Nu rezolvi nimic daca scrii aici pe forum. Timpul trece si esti tot urmarit. Eu, de exemplu, sunt bine ca am stiut din timp sa ma duc la un medic bun si odata ce l-am gasit am cautat luni si ani in sir sa scot maximul din tratamentul pe care mi-l dadea. Nu scriam ca tine pe forumul asta, ci eram la firul ierbii cautand solutii cu medicul meu cel bun.
0
30-08-2024, ora 17:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Reclama-i la Politie daca au facut ceva ilegal.
Dar tu trebuie sa iti urmezi in paralel tratamentul pentru schizofrenie si sa tii legatura cu medicul tau lunar.
0
30-08-2024, ora 17:59
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Mulțumesc pentru răspuns. M am gândit si eu sa fac o reclamatie la poliție dar am citit pe un alt site ca daca fac asta ei pot primi cel mult 3 luni de pușcărie după care se întorc si mai "'nervoși"'. Am mai citit ca aceștia pot primi o amendă penală mica ( presupun). Deci nu prea merge nici așa. Ei nu mi-au făcut nimic doar efectul psihologic negativ, nu stiu exact cum sa descriu. Așa ca rămâne de văzut ce voi face.
0
30-08-2024, ora 18:19
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Mie sincer îmi este frică sa mai ies singur sa ma plimb prin zona unde locuiesc. Acum m am apucat sa mai citesc carti ca sa mai uit de probleme. Sanatate multa tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: