Anxietatea a revenit

Hello,
Astazi dupa 3 ani de cand am scapat de anxietatea generalizata, au revenit stările, au trecut apx 3 ani de cand nu am mai avut nici cea mai mica stare, in care imi revenisem la vechiul eu, dar astazi dupa atata timp starile au revenit mult mai puternice ca niciodata, si nu inteleg de ce. Oare pentru am o perioada mai proasta din punct de vedere financiar si daia ?
Astazi dupa 3 ani de cand am scapat de anxietatea generalizata, au revenit stările, au trecut apx 3 ani de cand nu am mai avut nici cea mai mica stare, in care imi revenisem la vechiul eu, dar astazi dupa atata timp starile au revenit mult mai puternice ca niciodata, si nu inteleg de ce. Oare pentru am o perioada mai proasta din punct de vedere financiar si daia ?
4 comentarii

Buna dimineața se poate ar trebui să mergeți la un consult sa incepeti tratamentul și eventual psihoterapie

Sau pur si simplu sunt obosit, extenuat, si preocupat de prea mult odata, sunt 100% ca o sa imi revin in cel mai scurt timp, nu cred ca am nevoie sa merg la medic. Consider ca sunt mult mai puternic decat starile respective si pot fara probleme sa le fac fata cu cea mai mare usurinta, cum am facut o odata o mai fac de 100x

Nu merge la doctor orice ar fi ! Vei trece peste Gabriel, la fel cum ai mai trecut, ti-o pot jura cu mana pe inima. Daca ajungi la psihoterapeut atunci dai cu adevarat viata unei boli inchipuite care nici nu exista. Recomand cartea "Antreneaza-ti creierul" de Joe Dispenza, fa-ti timp si citeste-o... ma vei pomeni o viata ! Mult succes !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8anxietate generalizata pe fond ciclotimic
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 20anxietatea se trateaza cu remedii homeopate
- 63anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 12Sindrom anxios depresiv
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 4Insomnie si poate axietate
- 79Se pare ca o iau razna:(
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 2Va rog sa imi dati un sfat legat de anxietatea asta !
- 0Stare ciudata de ameteala.
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 18Neliniste cu gandul ca am o problema de sanatate
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 23Atac de panica
- 2Anxietate excesiva
- 4Anxietate - somatizare
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: