Anxietatea a revenit
Hello,
Astazi dupa 3 ani de cand am scapat de anxietatea generalizata, au revenit stările, au trecut apx 3 ani de cand nu am mai avut nici cea mai mica stare, in care imi revenisem la vechiul eu, dar astazi dupa atata timp starile au revenit mult mai puternice ca niciodata, si nu inteleg de ce. Oare pentru am o perioada mai proasta din punct de vedere financiar si daia ?
Astazi dupa 3 ani de cand am scapat de anxietatea generalizata, au revenit stările, au trecut apx 3 ani de cand nu am mai avut nici cea mai mica stare, in care imi revenisem la vechiul eu, dar astazi dupa atata timp starile au revenit mult mai puternice ca niciodata, si nu inteleg de ce. Oare pentru am o perioada mai proasta din punct de vedere financiar si daia ?
4 comentarii
Buna dimineața se poate ar trebui să mergeți la un consult sa incepeti tratamentul și eventual psihoterapie
Sau pur si simplu sunt obosit, extenuat, si preocupat de prea mult odata, sunt 100% ca o sa imi revin in cel mai scurt timp, nu cred ca am nevoie sa merg la medic. Consider ca sunt mult mai puternic decat starile respective si pot fara probleme sa le fac fata cu cea mai mare usurinta, cum am facut o odata o mai fac de 100x
Nu merge la doctor orice ar fi ! Vei trece peste Gabriel, la fel cum ai mai trecut, ti-o pot jura cu mana pe inima. Daca ajungi la psihoterapeut atunci dai cu adevarat viata unei boli inchipuite care nici nu exista. Recomand cartea "Antreneaza-ti creierul" de Joe Dispenza, fa-ti timp si citeste-o... ma vei pomeni o viata ! Mult succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9depresie, anxietate-help!
- 14Mama mea de 78 de ani se sufoca
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 2Somatizare (anxietate)
- 14De 3 ani ma lupt cu niste stari ciudate... anxietate?
- 9Stare ciudata de frica
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 2Teama de abandon
- 6Anxietate existențială
- 10anxietate sau nu?
- 12Atacuri de panica/anxietate
- 10Psihiatrie
- 13Anxietate fara raspuns la tratament
- 5Anxietate dupa covid
- 5Pareri despre anxietate
- 6Anxietatea generalizata
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: