Anxietatea a revenit | Forumul Medical ROmedic

Anxietatea a revenit

27-11-2018
Gabriel.Manea
Nu este medic/terapeut
Gabriel.Manea
Hello,
Astazi dupa 3 ani de cand am scapat de anxietatea generalizata, au revenit stările, au trecut apx 3 ani de cand nu am mai avut nici cea mai mica stare, in care imi revenisem la vechiul eu, dar astazi dupa atata timp starile au revenit mult mai puternice ca niciodata, si nu inteleg de ce. Oare pentru am o perioada mai proasta din punct de vedere financiar si daia ?
4 comentarii
0
27-11-2018, ora 20:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil, da.
0
28-11-2018, ora 09:08
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața se poate ar trebui să mergeți la un consult sa incepeti tratamentul și eventual psihoterapie
0
28-11-2018, ora 14:35
Gabriel.Manea
Nu este medic/terapeut
Gabriel.Manea
Sau pur si simplu sunt obosit, extenuat, si preocupat de prea mult odata, sunt 100% ca o sa imi revin in cel mai scurt timp, nu cred ca am nevoie sa merg la medic. Consider ca sunt mult mai puternic decat starile respective si pot fara probleme sa le fac fata cu cea mai mare usurinta, cum am facut o odata o mai fac de 100x
0
07-12-2018, ora 00:31
JonyTest
Nu este medic/terapeut
JonyTest
Nu merge la doctor orice ar fi ! Vei trece peste Gabriel, la fel cum ai mai trecut, ti-o pot jura cu mana pe inima. Daca ajungi la psihoterapeut atunci dai cu adevarat viata unei boli inchipuite care nici nu exista. Recomand cartea "Antreneaza-ti creierul" de Joe Dispenza, fa-ti timp si citeste-o... ma vei pomeni o viata ! Mult succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •