Dureri in zona toracica
Buna ziua!Am 17 ani iar acum 4 saptamani am simtit o intepatura in partea stanga a pieptului.In urma acestiea am avut o senzatie de ameteala, greata urmand sa vomit in urmatoarele zile.Am avut o stare generala de rau in care nu mancam si ma simteam slabit.Am facut un Ekg si o cardiografie care mi-au iesit bine la fel ca si analizele de sange dar la ecografia abdominala imi reiesea ca am bila imflamata.Am inceput sa iau medicamente si sa tin un regim iar intr-o saptamana mi-am revenit si am inceput sa mananc din nou bine dar in urma cu o saptamana, in urma a doua nopti in care nu am dormit suficient si am avut un drum lung am inceput sa nu mai am pofta de mancare din nou si durerile in zona pieptului s-au intors.Am momente cand stau cu spatele drept si rezemat in care simt o presiune pe piept, fara dificultati de respiratie si dureri in stanga sau dreapta pieptului care iradiaza spre umar sau chiar pana-n spate.Mentionez ca sunt fumator si o fire anxioasa iar durerile din partea dreapta se accentueaza la efort.Imi puteti spune de ce natura este problema mea sau daca ar trebui sa ma ingrijorez?Multumesc anticipat si imi scuzati limbajul nespecializat.O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 24am tbc?
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1uneori am dureri in piept
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 0Dureri i furca pieptului
- 8Nu pot sa inghit
- 1Bola de stomac
- 0Durere in piept
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 2Dureri in capul pieptului
- 1Durere in zona sternului
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 0Dureri in piept - sportiv
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 0Dureri in zona inimi
- 2Durere stern stanga si coaste
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: