Senzație de mucus in gât și miros urât in nas
Buna.De vreo lună am așa o senzație de mucus intre nas și gât pe care nu pot să îl elimin și soțul mi-a zis că îmi miroase nasul foarte urât.Seara am durerile ușoare în zona frunții și nasului.Am fost la ORL și mi s-a spus doar că am o rinita cronică și mi-a fost prescris Paracetamol și spray cu apă de mare, dar nu mă prea ajută.Am avut covid acum patru luni și am făcut 5 teste iar la ultimul am simțim ca m-a zgâriat, ar putea fi aceasta cauza? menționez că am și o măsea cu puroi dar nu pot merge la dentist pt că alăptez.multumesc anticipat pt eventualul răspuns!
1 comentarii
1. alaptatatul nu este contraindicatie sa mergeti la Stomatolog
2 radacina dintelui, produce infectie, distruge osul.. perforeaza sinusul maxilar si Va treziti cu Sinusita ODONTOGENA
3 este mult mai destept sa mergeti acum lșa stomatolog( daca deja nu e pra tarziu)..fiindca delasarea duce lal Operatie pe sinusul maxilar si dinte
2 radacina dintelui, produce infectie, distruge osul.. perforeaza sinusul maxilar si Va treziti cu Sinusita ODONTOGENA
3 este mult mai destept sa mergeti acum lșa stomatolog( daca deja nu e pra tarziu)..fiindca delasarea duce lal Operatie pe sinusul maxilar si dinte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 0Durere si mucus in gat de cateva saptamani
- 2Mucozitati in gat
- 2Miros urat după plomba
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 2Probleme respiratie!
- 5Mucus in gat
- 5Un sfat va rog - simt ca ma strânge ceva de gat pe interior
- 1Mucus (flegma) in gat!!
- 3Mucus in gat
- 1Dureri de gât și miros urât în nas
- 2Miros de sulf/putred in nas.
- 3Miros ciudat (de "apa de ploaie") si puternic degajat din nas (se simte in toata camera)
- 6Mucus mult in gat!!
- 26Probleme la inghiti/nod in gat/mucus vascos in gat
- 2MRSA
Mai multe informații despre: mucus in gat miros urat in nas
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: