Mucus in gat
Buna seara! De 2 luni simt mucus in gat, pe care uneori l-am eliminat si cu putin sange, la care s-a adaugat si senzatia de 'ceva in gat' in ultimele 2-3 saptamani. Am fost la consult ORL, mi-a spus ca in afara de limba mai alba totul ar fi in regula si m-a trimis la gastroenterolog. Aici m-au diagnosticat cu reflux si un mic ulcer pentru care urmez tratament de 2 saptamani + regim alimentar insa in continuare simt 'ceva in gat' plus mucusul. Am revenit la ORL, dupa ce am efectuat si un exudat faringian si raclat lingual care au iesit negative si am facut o endoscopie nazo-faringeana iar doamna doctor spune ca totul ar fi ok pe partea de orl, ca mucusul acela poate fi din nas, nu reprezinta o problema, spunand ca uneori avem exces de mucus din cauza aerului prea poluat sau sa fie o somatizare de-a mea si nu am primit nici un tratament. Am citit recent pe forum ca refluxul poate afecta mucoasa faringiana si schimba secretia mucoasei faringiene in una mai vascoasa. este posibil sa se fi intamplat asta si in cazul meu? Ar trebui sa urmez un tratament? Doamna doctor de la ORL nu mi-a prescris nimic
1 comentarii
da, acolo pe forum sunt sute de postari la acesta tema. Gasesti ce alimente nu ai voie sa mia consumi
la culcare ei un antacid si faringele se hidateaza cu un sprey uleios( faringosprey sau desinflan gat)
la culcare ei un antacid si faringele se hidateaza cu un sprey uleios( faringosprey sau desinflan gat)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 27Mucus in gat
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 2Mucus in gat deranjant.
- 1Senzatie de mucus in gât!
- 2Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat
- 2Probleme respiratie!
- 3Flegma in gat si post nazala
- 0Mucozitati in gat
- 6Mucus vascos in gat
- 1Mucus in gat, dificulatate la respiratie si la inghitire.
- 0Ajutați-mă - ragusesc in fiecare zi si tusesc des scuipând o mucoasa
- 1Mucus (flegma) in gat!!
- 3Mucus in gat
- 1Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
- 2Gat foarte incarcat cu eliminare de mucus alb
- 6Mucus mult in gat!!
Mai multe informații despre: mucus in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: