Miros urat nara
Buna seara,
Sunt in tratament la stomatologie, acum.pentru carie in oglinda intre premolarii sus maxilar dreapta.
Am facut radiografie panoramica, dl doctor zoce ca nu s probleme grave.
Caria era mai profunda la unul din ei.
Mi a curatat o, pus pansament, nu m a durut, urma sa fie pusa plomba, dintii sunt vitali.
Intre timp a aparut un miros urat pe nari.
Am.mers la ORL, facut radiografie SAF.
Nu apare puroi in sinusuri, doar o inflamatie.
Dr stomatolog nu mi a inchis caria, mi a mai tratat si pus pansament.Dinsul spune ca nu se vad probleme pe radiografie panoramica.
Sunt foarte speriata nu stiu ce poate fi.
In acelasi timp mi s a facut o curatare a danturii si simt o lucrare din stanga sus lejera.
Pot fi distrusi stalpii de sub lucrarea aceea? Si acolo sa fie ceva care provoaca acel.miros?
Multumesc.
Sunt in tratament la stomatologie, acum.pentru carie in oglinda intre premolarii sus maxilar dreapta.
Am facut radiografie panoramica, dl doctor zoce ca nu s probleme grave.
Caria era mai profunda la unul din ei.
Mi a curatat o, pus pansament, nu m a durut, urma sa fie pusa plomba, dintii sunt vitali.
Intre timp a aparut un miros urat pe nari.
Am.mers la ORL, facut radiografie SAF.
Nu apare puroi in sinusuri, doar o inflamatie.
Dr stomatolog nu mi a inchis caria, mi a mai tratat si pus pansament.Dinsul spune ca nu se vad probleme pe radiografie panoramica.
Sunt foarte speriata nu stiu ce poate fi.
In acelasi timp mi s a facut o curatare a danturii si simt o lucrare din stanga sus lejera.
Pot fi distrusi stalpii de sub lucrarea aceea? Si acolo sa fie ceva care provoaca acel.miros?
Multumesc.
1 comentarii
Buna seara, da poate veni mirosul de sub o lucrare slabita. Daca aveti posibilitatea, rugati-va medicul sa va decimenteze complet lucrarea si sa verifice starea bonturilor aflate sub coroane. In timp, cimentul se poate spala si se pot infiltra alimente si saliva ducand la macinarea si distrugerea completa a bonturilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Miros urat după plomba
- 1Mieros urat in nas
- 3Miros din nas
- 0Simt un miros in nas
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 2Poate fi grav? miros urat pe nas si nasul înfundat
- 1Senzație de mucus in gât și miros urât in nas
- 5Un sfat va rog - simt ca ma strânge ceva de gat pe interior
- 1Dureri de gât și miros urât în nas
- 2Miros de sulf/putred in nas.
- 3Miros ciudat (de "apa de ploaie") si puternic degajat din nas (se simte in toata camera)
- 2MRSA
Mai multe informații despre: miros urat in nas