Miros urat nara

20-12-2018
ACNS
Nu este medic/terapeut
ACNS
Buna seara,
Sunt in tratament la stomatologie, acum.pentru carie in oglinda intre premolarii sus maxilar dreapta.
Am facut radiografie panoramica, dl doctor zoce ca nu s probleme grave.
Caria era mai profunda la unul din ei.
Mi a curatat o, pus pansament, nu m a durut, urma sa fie pusa plomba, dintii sunt vitali.
Intre timp a aparut un miros urat pe nari.
Am.mers la ORL, facut radiografie SAF.
Nu apare puroi in sinusuri, doar o inflamatie.
Dr stomatolog nu mi a inchis caria, mi a mai tratat si pus pansament.Dinsul spune ca nu se vad probleme pe radiografie panoramica.
Sunt foarte speriata nu stiu ce poate fi.
In acelasi timp mi s a facut o curatare a danturii si simt o lucrare din stanga sus lejera.
Pot fi distrusi stalpii de sub lucrarea aceea? Si acolo sa fie ceva care provoaca acel.miros?

Multumesc.
1 comentarii
0
09-01-2019, ora 22:01
Dr. A I
Dr. A I
Buna seara, da poate veni mirosul de sub o lucrare slabita. Daca aveti posibilitatea, rugati-va medicul sa va decimenteze complet lucrarea si sa verifice starea bonturilor aflate sub coroane. In timp, cimentul se poate spala si se pot infiltra alimente si saliva ducand la macinarea si distrugerea completa a bonturilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul